anez66 komentáře u knih
Naprosto perfektní čtení! Autor je originální a jeho styl psaní je úžasný. Kniha mě moc bavila. Určitě si ji ještě někdy přečtu. :)
Kniha je super. Zezačátku mě nebavilo začínat den pořád dokola, ale čím jsem se dostávala dál, tím to bylo zajímavější.
Naprosto úžasné! Poezie není můj šálek čaje, ale Bukowski je něco naprosto jiného. Nemohla jsem se odtrhnout. Bukowski všechno píše prostě tak, jak to je. Nic nezlehčuje, nic nepřibarvuje. Po přečtení této knihy jsem si okamžitě objednala další dvě. Bukowski je borec! :D
Kniha je skvělá. Chvílemi mi připomíná Stmívání, ale to vůbec ničemu nevadí. Tento příběh je osvěžující. Od knihy jsem se nedokázala odpoutat. Patch mě neskutečně přitahoval a nemohla jsem se dočkat další části, ve které bude společně s Norou. Celá série je bezvadná. :)
Kniha je báječná. Musím říct, že název mě trochu odrazoval, ale nesuď knihu podle obalu. Odhalil se mi úžasný příběh. Líbí se mi autorčin styl. Dobrodružství s kapkou romantiky. Dokonalá dvojice. Všechno je skvěle popsáno, ne na pět stran a přitom si všechno dokážete dokonale představit. Kniha se dá číst pořád dokola a neomrzí. Jsem z ní nadšená. :)