Anička2712 komentáře u knih
Knížka mě hodně zaujala, jak názvem, tak i přebalem. Dobře se mi četla,párkrát jsem se u ní dokonce i rozbrečela. Knížka je o vztahu tenegeru, kteří se poprvé setkají u kostela, když Emma venčila svého psa Texas,byl to docela zajímavý začátek. Určitě doporučuji si knížku přečíst.
(SPOILER) Tahle knížka mě hodně zaujala už tím jak vypadá, ale ještě víc mě zaujal její příběh.
Vypráví o klukovi jménem Tomáš, kterému je jedenáct let a o holčičce, které je šest let. Tomáš ji dostane na starosti na planetě Písečnici kde oba žijí.
Ani jeden nemají rodiče.
Tomáš se zajímá o vesmír a má zvláštní schopnost, vyznat v dolech, i bez světla najít cestu ven.
Jednou se Lucinka ztratila v dole a on ji tam sám našel,sice mu to trvalo pár dní ale našel ji.
Na Písečnici přiletěla vesmírná loď jménem Poutník. Posádka z Poutníku hledala nove členy do posádky. Když se dozvěděli jak se Tomáš vyzná v dolech tak ho do posádky vzali také. S Lucinkou byly menší problémy ale nakonec letěla s Tomášem také. A tak oba spolu jsou ve vesmíru, kde zažívají další a další zážitky.
Knížka se mi moc líbila, určitě ji doporučuji.
Řekla bych že dokáže každého nějakým způsobem zaujmout.
Knížka je o psovi, který když zemře tak se stane jiným psem. Vždy si pamatuje co zažil a co se naučil.Celou dobu hledá svého panička,se kterým byl už i na začátku. Je to úžasná knížka, je docela smutná ale rozhodně doporučuji.