anishta komentáře u knih
Příběh je to zajímavý, ale asi jsem taky čekala něco jiného.
Nějaká odhalení byla dost skandální na danou dobu, ale vadí mi, že jsme se na konci knihy už potom nedozvěděli co bylo dále se všemi postavami.
Taky mi trochu chybělo více o samotném miniaturistovi, který bohužel tvořil jenom jevištní křoví celého příběhu.
Musím říct, že mám slabost na cokoliv spojeného s Říší divů a tahle kniha mě nezklamala. Je to směřované na mladší čtenáře, to každopádně, ale i tak mě celkově příběh bavil a zaujal. A to grafické zpracování! Nádhera!
Bože, proč jsem si zas oblíbila něco, co má snad sedm (?) dílů! Musím, ale opravdu musím, co nejdříve sehnat další díl. Skončilo to blbě. :/ :D Jinak celkově byla kniha opět skvělá. Jinak nečtěte to na veřejnosti, vypadáte jak blázni, když se moc hlasitě chechtáte. :D
Miluji hlášky Charley Davidsonové! Hned jsem si hlavní postavu oblíbila. Příběh mě taky celkem rychle a dost vzal, ale i kdyby ten příběh stál za prd, tak Charley to vše zachrání. Často jsem se chechtala a hned přecházím na další díl. :D
Kniha je skvělá, ale některé napínavé, vtipné a zajímavé pasáže střídají pasáže, které jsou lehce nudné. Zajímavých pasáží je ale více a celkově nudné části vyváží, ale musím ubrat hvězdičku. Je to zvláštní kniha, je jiná, ale určitě není pro všechny. Nejen, že to není nějaká jednohubka, kterou přelouskáte snadno. Díky počtu postav, všech názvů a propletenosti je to složitější, ale kniha má své kouzlo. Za mě - putuje do oblíbených.
Poslední díl mě nezklamal, drží si stejnou úroveň jako Démon z Hex Hall. Celkově je to příjemná série, místy vtipná, místy napínavá, nějaká ta akce je tam taky. Jsem celkem spokojená. :)
Tak tenhle díl se mi líbil více než první část. Byl více akční, tajemnější. Musím vědět, jak to dopadne, takže pokračuju dalším dílem. :)
Už podle komentářů jsem moc nečekala, takže mě to nezklamalo. Takový milý průměr. Jelikož to je taková jednohubka, tak se pouštím i do dalšího dílu.
Další z řady historických, romantických příběhů, který se střídá s dobrodružnými zápletkami. Anya mě často štvala, moc nad vším přemýšlela a byla dost paranoidní. Jinak Ravel byl tajemný sympaťák, asi jako každý hlavní hrdina Jennifer Blake. Kniha nezklamala ani nepřekvapila.
Opět to jinak nejde vyjádřit. Kouzelné zakončení celé série. Sice občas předvídatelné situace, ale vše se odpouští, protože celá trilogie je skvělá.
Pokračování je stejně kouzelné. Čtivé, vtipné. Xemerius je největší vtipálek a miláček. Přecházím hned na následující díl.
Čekala jsem úplně něco jiného. Hodně mě to překvapilo. Kouzelný a místy i vtipný příběh. Pokračuju dál. :)
Uf, to byla jízda, přečteno během 14 hodin s přestávkami na jídlo a další, ehm, potřeby. Příběh byl poutavý, čtivý, i když jsem se občas v novotvarech ztrácela (ale věděla jsem o slovníčku na konci knihy). Už teď se nemůžu dočkat dalšího dílu, skvělá kniha a budu ji doporučovat vřele dalším.
Asi jsem už moc ovlivněná seriálem, ale tento díl mi přišel slabší. Nejvíce mě bavil pohled Glass. Byl nejvíce napínavý a prostě zajímavější. Kniha je to dobrá, ale za Prvních 100 je pro mě kousek pozadu.
Skvělá kniha, chvilku jsem pochybovala, ale naprosto skvělý a nečekaný konec. Musím si přečíst Hodináře! Sběratel kůží je stejně čtivý jako jeho inspirace Sběratel kostí, ale chvilku jsem si říkala, že na Sběratele kostí "kožař" nemá, protože dělal chyby, nedával možnost záchrany obětí, ale konec to vše vyrovnal a je to prostě skvělá kniha!
Ach jo, to mám zas jako čekat na další díl? Musím říct, že kniha je hodně napínavá, opět je zde plno zvratů. Dokud nebudu mít přečtený další díl, tak nebudu spokojená. Takové otevřené konce mě strašně štvou! Jinak celkově opět povedený příběh.
Jeden z dalších příběhů, které jsem si musela zamilovat a teď jsem dost nesvá, že ještě není v češtině další díl. Uvažuji o originále, ale zas mám strach, že si to tak moc neužiju.
Píseň krve je skvělá, příběh je velmi čtivý a napínavý. Vélin je naprosto úžasný. Miluji příběhy, kde sledujeme postavu od dětství a můžeme s ní vyrůstat a prožívat všechny slasti a strasti. Konec mě dost překvapil a jsem zvědavá, jak to bude dál.
Kniha okamžitě putuje do oblíbených a budu se k ní ráda vracet!
Film byl velmi dobrý a mám ho ráda, ale kniha je naprosto dokonalá. Napínavé čtení, zhltnuto velice rychle. Amélie i Lincoln jsou skvělí.
Opět příběh podle mého gusta, plno zvratů, překvapení a akce. Skvělá kniha, doufám, že u nás vydají i další díly. Miluji skoky z minulosti do přítomnosti a zbožňuji "hepyendy". :D
Nemůžu si pomoct, ale tahle kniha je naprosto geniální! Hodně napínavé, konec celkem nečekaný. Styl se mi líbil, forma rozhovorů a případně chatu byla celkem lehce stravitelná, takže si myslím, že to jenom čtení urychlovalo. Vřele budu knihu dále doporučovat. Opravdu skvělé.