Anna195 Anna195 komentáře u knih

PS: Je to výzva PS: Je to výzva Winter Renshaw

Tretia časť série PS a podľa mňa aj o čosi slabšia než prvé dve, ktoré som čítala. Obe postavy boli zaujímavé a tiež mali v sebe nejaké tie rany z minulosti, ale príbeh bol na mňa o čosi rýchlejší než som si predstavovala. Očakávala by som viac napätia. Príbeh bol rozprávaný z pohľadu oboch postáv, čo mám rada v knihách. Prvá polovica príbehu sa mi páčila o čosi viac, než druhá. Ale v podstate je to príjemná oddychovka pri ktorej vypnete.

30.09.2020 3 z 5

Neprofesionál Neprofesionál J. D. Hawkins

(SPOILER) Táto kniha je druhá v poradí, ktorú som od autora čítala. Owen a Margo su dlhoroční kamaráti, ktorí spolu pracujú v jednej spoločnosti a vzájomne si vždy pomáhajú. V jeden večer na sa obaja opijú sa a stane to čo sa nemalo stať, iba ak tak v ich myšlienkach. A ako sa majú všetkému postaviť, keďže musia spolu ešte k tomu natáčať vlog o rande s opačným pohlavím. A čo sa stane ak sa možno zamilujete? Owen je chlap, ktorý môže mať každú na ktorú ukáže a vzťahy ho nezaujímajú. Margo sa od univerzity zmenila,dospela, momentálne je po rozchode. A ak ju zaujímajú vzťahy mali by byť dlhodobejšie. Zaujal ma nápad, že sú dlhoroční kamaráti a aj spolu pracujú. Postavy mi boli sympatické a obe zaujímavé. Páčila sa mi zmena z chlapa, ktorý má každú na chlapa, ktorý chce len jednu a nechce ju vidieť s nikým iným. Užila som si chvíle, keď robili rande vlog. Ale chýbala mi nejaká väčšia bodka na konci. Keď chcete milú oddychovku určite po nej siahnite.

03.09.2020 4 z 5