Annabelka Annabelka komentáře u knih

Osvětim: Nacisté a konečné řešení Osvětim: Nacisté a konečné řešení Laurence Rees

Silná kniha... I po přečtení delší doby, když si na knihu vzpomenu, nenechá mě chladnou a často si vybavím některé scénky

04.02.2019 5 z 5

Chlapec na dřevěné bedně Chlapec na dřevěné bedně Leon Leyson

Moc doporučuji k přečtení

04.02.2019 5 z 5

Jak utajit - odhalit nevěru Jak utajit - odhalit nevěru Evženie Zavilá

Vtipná kniha,dobré čtení☺

Jak jsem zhubla 45 kg za 1 rok Jak jsem zhubla 45 kg za 1 rok Whitney Holcombe

Kniha je opravdu velkou motivací. Ačkoli spíš jsem čekala, že to bude kniha psaná ze života. Jak hubnula ona, různé váhové úbytku krok za krokem, že se o autorce dozvím víc. Spíš to byl návod na zhubnutí a spoustu stránek bylo zbytečných. Příklad obrázky cvičení. Nicméně knihu mohu doporučit a jsem ráda za její přečtení, jen jsem čekala něco jiného

Skvostná země Skvostná země Grace McCleen

Knížka se dobře čte. Žádné napětí nečekejte, děj jde pozvolna dále. Mohu jedině doporučit, jednu hvězdu ale odebírám za pro mě příliš rychlý a nedotažený konec. Knížka by si zasloužila klidně ještě 100 stran navíc, aby se čtenář dozvěděl, jak příběh dopadl

Upálená zaživa Upálená zaživa Souad

Kniha se četla dobře,za pár hodin jsem jí přečetla jedním dechem.Sice tam bylo pár nesrovnalostí,jako věk dětí,kdy nejdřív měla touhu mít další dítě ve věku 2 letech starší a nedařilo se,pak psala zas že jsou věkově od sebe o rok.Takže věřím,že se plno věcí upravilo,aby to bylo napínavé a pohltilo čtenáře.Což se rozhodně povedlo.Přečetla jsem celkem dost knih s touto tématikou a člověk si až teprve potom pořádně uvědomí,jakou máme svobodu.

11.12.2017

Provdaná proti své vůli Provdaná proti své vůli Lajla

Mám ráda knihy s tímto tématem.Velmi čtivá,četla jsem jedním dechem.Velmi doporučuji

31.01.2017 5 z 5