Annabelka

Silná kniha... I po přečtení delší doby, když si na knihu vzpomenu, nenechá mě chladnou a často si vybavím některé scénky

Kniha je opravdu velkou motivací. Ačkoli spíš jsem čekala, že to bude kniha psaná ze života. Jak hubnula ona, různé váhové úbytku krok za krokem, že se o autorce dozvím víc. Spíš to byl návod na zhubnutí a spoustu stránek bylo zbytečných. Příklad obrázky cvičení. Nicméně knihu mohu doporučit a jsem ráda za její přečtení, jen jsem čekala něco jiného

Knížka se dobře čte. Žádné napětí nečekejte, děj jde pozvolna dále. Mohu jedině doporučit, jednu hvězdu ale odebírám za pro mě příliš rychlý a nedotažený konec. Knížka by si zasloužila klidně ještě 100 stran navíc, aby se čtenář dozvěděl, jak příběh dopadl

Kniha se četla dobře,za pár hodin jsem jí přečetla jedním dechem.Sice tam bylo pár nesrovnalostí,jako věk dětí,kdy nejdřív měla touhu mít další dítě ve věku 2 letech starší a nedařilo se,pak psala zas že jsou věkově od sebe o rok.Takže věřím,že se plno věcí upravilo,aby to bylo napínavé a pohltilo čtenáře.Což se rozhodně povedlo.Přečetla jsem celkem dost knih s touto tématikou a člověk si až teprve potom pořádně uvědomí,jakou máme svobodu.

Mám ráda knihy s tímto tématem.Velmi čtivá,četla jsem jedním dechem.Velmi doporučuji