annikik komentáře u knih
Podle mne vás baví číst příběh, kde se můžete ztotožnit s jednou z postav a z kterého si něco vezmete. A tohle se u této knihy stalo mně. Sice jsem ji nehltala jedním dechem, ale i tak se mi velmi líbila.
Velmi krásný historický příběh. Jsem z něho vážně nadšena :-) a samozřejmě konec nemá chybu.
Hmm, co ke knize napsat. Začala mě bavit až tak po 150 stránce, ale pak už to šlo šup šup. A nakonec mě bavil i ten Oliver :-) Jen škoda, že všechny filmové adaptace tak hrozně zkazili.
Můj první "Hartl" a musím říct, že se mi kniha moc líbila. Neočekávala jsem, že by se zařadila mezi mé TOP knihy, ale svoje splnila. Přečetla jsem ji za dva dny a ráda se k ní i jednou vrátím. Nakonec to byl hezký oddych od té červené knihovny, kterou neustále čtu :-)
Jedním slovem Výjimečná s velkým V. Pro mě jedna z nejlepších knížek na stopro :-)
Souhlasím s LibraryGirl. Knížku jsem měla přečtenou za půl dne a byla jsem z ní nadšená!
Kniha má odrazovat od braní drog, mě se zdál však pravý opak. Od "Dětí se stanice ZOO" se mi líbilo, že to bylo o českých drogově závislých lidí, tedy o prvních vařičích pervitinu a hlavně to, že se tenhle příběh odehrává i v současnosti. Dočetla jsem se totiž, že Radkovi Johnovi píší i teď narkomani, kteří prožívají úplně stejný příběh.
Vážně jsem si nemyslela, že by mě něco z díla Karla Čapka mohlo bavit, ale tohle mě mile překvapilo :-)
Naprosté zklamání. Jelikož jsem se na Lauren Conrad dívala v "Laguna beach", čekala jsem něco méně... dětinského ba naopak něco více vyzrálejšího. Čtení pro čtrnáctileté holky.
Pro mě naprosto nepochopitelné, že se znásilňováním od rodinného přítele něco hlavní hrdinka neudělala už na začátku. Šok nastal až při tom, kdy se zneužívám začal i její otec. Hnus!
Možná proto, že jsem od toho čekala mnoho, tak mě to docela zklamalo. Ale je to jedna z knížek, do které se ponoříte a už se němůžete odtrhnout. Líbilo :)