Antena

Tuto knihu jsem četla na střední, pak na vejšce a doufám, že už nikdy více. Strakonickýho dudáka nemám vůbec ráda. Špatně se mi dílo četlo plus film se mi taky nelíbil. A rozhodně mi to jako pohádka nepřijde.

Nevím proč, ale Hobita jsem nikdy nedočetla. Moc mě tato kniha nenadchla.

Kniha není špatná, ale víckrát se k ní vracet nejspíš nebudu :D..

Knihu jsem četla už hodně dávno a vím, že příběh mě dostal plus jestli něco z toho je pravda tak nechtěla bych žít v takový době.. Ovšem film Bathory mě velice zklamal :( vůbec nemá co dočinění s Čachtickou paní!!!!

Přečetla jsem všechny díly, ale moc mě to nenadchlo ani jsem to moc nechápala. Nejvíce se mi líbil díl Kůň a jeho chlapec, protože tento díl je úplně jiný než ty ostatní a byl to jediný díl, u kterého jsem se nenudila a přečetla ho v pohodě do konce. U ostatních jsem se docela přemáhala. Tím nechci říci, že je to špatné čtení, ale můj šálek čaje to rozhodně není.

Super díl ve kterém se mnoho děje a člověk se u četby nenudí :) naopak film je katastrofální, kdybych nečetla knihu tak netuším o co jde. Děj ve filmu není plynulý pět minut je o tom a dalších pět minut skok úplně jinam a zase něco jinýho. Bohužel znám spoustu lidí co HP viděli jen ve filmu a vůbec je to nenadchlo na jednu stranu se jim nedivím, ale na druhou ať neposuzujou jen podle filmu, protože HP v knižní podobě je nejlepší!!!!!!

Krásný příběh dvou mladých lidí z dvou různých světů, kteří by spolu stejně žít nemohli. Tato kniha se mi moc líbila :), i když ze začátku jsem se do ní nemohla vůbec začíst a chtěla jsem to vzdát :)..

Tuto knihu bych asi nikdy nečetla nebýt povinné četby a je to škoda, protože tato kniha je úžasná! Příběh mě úplně pohltil. Příběh je o přátelství, odvaze, oddanosti, hrůzách války, co válka dokáže udělat s lidskou psychikou.. Moc se mi tato kniha líbila a určitě doporučuji :).

Knihu jsem četla hodně dávno. Příběh je zajímavý a čtivý, člověk se doví jak takový lidé žijí co musí všechno udělat, aby měli na fet.. Tato kniha určitě nepatří k těm, že bych si jí s radostí znova přečetla. Jednou mi to stačilo a vím, že na tento příběh jen tak nezapomenu.