ariel platto

Knížce dám samozřejmě plný počet hvězdiček, ale nechápu, proč se celou knihu přesvědčivě všichni ujišťují, že sňatek není možný, přestože ona je šlechtična a pak se vezmou a nic se nestane.

Opět nádherné čtení, ale nelíbilo se mi odfláknuté střílení na konci. Čekala jsem víc barvité potrestání hlavního padoucha, po kterém se šlo v celé sérii.

Tuhle knihu jsem si moc užila. Hlavně vášeň mezi hlavními hrdiny byla osvěžující, protože oba byli zkušení. Emanuelle už není žádná naivní husička, což byla příjemná změna.

Tato spisovatelka má talent pokazit si už rozepsanou skvělou knihu. Druhá půlka knihy nic moc.

Začala jsem číst tento díl jako první ze série a než jsem knihu dočetla, už jsem objednala z bazaru díly předchozí :-)

Knihu začnete číst a nemůžete přestat. Nádherní hlavní hrdinové, nic bych na nich neměnila. Ale dala bych ještě 6 díl o páru na konci knihy!

Byla jsem pár večerů přenesena do mého oblíbeného středověku. Moc se mi to líbilo.

Začátek knihy byl úžasný, ale pak to začalo pokulhávat. Z historie neznám, že by někdo udělal takovouto společenskou sebevraždu, ale třeba jo...

Hlavní hrdina mě bavil celou knihu a jen kvůli němu dávám plný počet *

Velice propracované sexuální napětí hlavních hrdinů v každém díle série. I ta sex. perverzita záporných postav byla skvěle napsaná, aniž by se mi dělalo zle...plus napínavý děj, prostě lahůdka.

Tak tohle byla nejlepší série, jakou jsem kdy četla. Závěr mě šokoval a utvrdil, že paní spisovatelka je velice dobrá ;)

Po přečtení věty od hlavní hrdinky na straně 58 "byl to úžasný pocit" jsem ji už neměla ráda a tak jsem knihu přečetla jen z donucení. Kdyby tam ta věta nebyla, dala bych plný počet *

Tak tohle byla lahůdka :) Hlavní hrdinka byla úúúžasnááá. No a nakonec, jak se rozhodla vrátit...super!

Kniha byla dobrá už jen proto, že hlavní hrdinka byla fajn. Líbilo se mi od ní, že o jeho lásce k sobě nepochybovala a nefňukala jako ostatní - on mě nemá rááád...

Nebylo to špatné, ale určitá věc v chování hlavní hrdinky mi vadila a to mi při čtení bralo náladu. Proto beru *