Nebojácná nevěsta přehled
Stephanie Laurens (p)
Černá kobra série
Logan Monteith, pronásledován Černou kobrou, se vrací z Bombaje do vlasti přes Lisabon. Přesto, že zde na něj čekají nepřátelští agenti, podaří se mu nalodit na portugalskou obchodní loď směřující do Portsmouthu. Špatné počasí a útok nepřátel jej však přivede do péče Linnet Trevissionové, která na ostrově Guernsey léčí jeho rány včetně ztráty paměti. Logan obdivuje její zručnost i odvahu, a když se mu paměť začne vracet, je mu zřejmé, že nemůže nechat Linnet v nebezpečí, že by ji agenti Černé kobry objevili. Mnohá další nebezpečí a dobrodružství při cestě na statky vévody z Wolverstone prožívají již spolu.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2011 , BaronetOriginální název:
The Brazen Bride, 2010
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nebojácná nevěsta. Přihlašte se a napište ho.
S každým a každým příběh černé kobry se do těchto příběhu zamilovávám. Lovaný a Linnet jsem si zamilovala hnedka. Ale autorka mě chce asi zničit. V tomhle příběhu se už objevují všichni cynsterovy a a pár postav z klubů Bastion. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl o Rafovi Carstairsovi.
Z této série jsem si pořídila jen tento a poslední díl a určitě mi to bude stačit, celkově to šlo, ale pro mně to bylo moc zdlouhavé, natahované, příliš mnoho popisů a úvah. Taky mi vadilo, že v půlce knihy už autorka z Linnet dělala téměř supermanku, která musela mít vždy velení, ale nakonec snad pochopila, že silný, spolehlivý a poctivý muž jako Logan stojí za to, aby si ho pustila do svého života. Místy mi i překlad přišel velmi těžkopádný a v knize bylo i dost překlepů. Takže na čtvrtý díl jsem zvědavá, ale slovo kultista nechci nějaký čas vidět, tak si počkám. Taky mně napadlo, že by vůbec nebylo na škodu, kdyby B vydal znovu sérii Bastion a některé díly Cynsterů, které nelze sehnat.
Kniha Nebojácná nevěsta v seznamech
2004 | Nevinné potěšení |
2011 | Všechno o vášni |
2010 | Démon touhy |
2005 | Svůdcova přísaha |
2010 | Skotské nevěsty |
Čtivá oddechovka kde je dobře nakombinovaná romantika s dobrodružstvím. Sebevědomá a odvážná hlavní hrdinka a chlap co to dokáže respektovat.