Skotské nevěsty přehled
Christina Dodd , Stephanie Laurens (p) , Julia Quinn , Karen Ranney
Skotsko je zemí legend a lásky, zemí klanů, svobodných zemanů, cti a vášní. Proto tak přitahuje romantické spisovatele, včetně čtyř slavných autorek, které spojily své příběhy o vítězných láskách a chystaných svatbách do tohoto díla. Čtenář se v něm střetne se čtveřicí nezapomenutelných hrdinek objevujících lásku ve světě stejně nezkrotném, jako jsou muži, jež jsou jim přisouzeni.... celý text
Literatura světová Pro ženy Historické romány
Vydáno: 2010 , BaronetOriginální název:
Scottish Brides, 1999
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Skotské nevěsty. Přihlašte se a napište ho.
Jako byl to kýč, to ano, ale kdo by od knihy tohoto rázu čekat víc, tak sáhnul po špatné knize. Čtu různé žánry, podle nálady a podle toho, jak moc jsem vystreslá z práce, a když je toho opravdu hodně, tak sáhnu právě po takového knize. A Já v této knize dostala přesně to, co jsem čekala. Nejvíc se mi líbil příběh od Julie Quinn.
Velmi prijemne poviedky. Od Quin a Ranney hodnotim na 5*, Od Steffaney nebolo zle, kym nedoslo na sex. Ten ma u tejto autorky neskutocne nudi a pise ho na dlho. Vacsinou tvori 60% pribehu a potlaca pribeh. Tu bol nastastie az na konci,. takze dovtedy to bola celkom pekna poviedka. A Dott? Bolo to mile, ale slabsi clanok.
Kniha Skotské nevěsty v seznamech
Skotsko romance historické romance
Část díla
- Glenlyonská nevěsta 1999
- Gretna Green 1999
- Pod svatebním kiltem 1999
- Rozkvetlá růže 1999
Povídky seřazené vzestupně. Takže nejlepší na konec. Příjemné, klidne, romantické.