Arsi komentáře u knih
Pěkně zpracovaná rodinná sága rodu Melvillů. Soudržnost v rodině, ale nechybí ani závist a intriky. Kniha se i moc líbila.
Pěkná série, pěkné zakončení. Plno fantazie a kouzel. Dostala mě Lukyho definice lásky.
Pokračování série je čím dál lepší. Kniha mě bavila. Hlavně Robbie, ten se mi líbil už jako malý kluk. Těším se na další díl.
Příjemná oddychovka přečtená až móc rychle. Těším se na pokračování.
Další povedená kniha. Mám ráda Skotsko a baví mě knihy z této krajiny. Roweně jsem držela palce, neměla to jednoduché vyrůstat se třemi bratry v tak drsném kraji. Jdu na další, poslední díl.
Trochu jsem se v knize ze začátku ztrácela. Četla se celkem dobře, ale přišlo mi to docela překombinovaný. Předchozí dvě knihy byly lepší.
Knihu jsem si vybrala na základě čtenářské výzvy. Moc mě to nezaujalo. Občas tam byly úsměvné postřehy, ale to je asi vše.
Trochu jsem tápala, ztrácela jsem se. Vybrala jsem si ji kvůli Čtenářské výzvě. Podle mě spíš průměr. Asi by jí ani nedoporučila.
Další setkání s Dorotou a její rodinou. Bylo to dost drsný, ale každá válka je zlá.
Pěkně napsaná kniha, ale bylo dost náročné ji číst. To bude asi kniha, na kterou dlouho nezapomenu. Kniha byla nabitá emocemi. Krásná a přitom smutná.
Supr detektivka. Napínavé, čtivé. Od knihy se těžko odchází.
Dost dobrá historická romance. Pěkně se četla, pěkná odpočinková kniha.
Moc mě to neoslovilo. Pasáže o zvířatech byly pěkný, ale ...
Skvěle napsaná detektivka. Čtivé a napínavé. Moc mě baví všechny knihy z této série. Už se těším na další.
Skvěle napsaná kniha, hltala jsem jí. Asi nejlepší z celé série.
Mám ráda rodinné ságy a příběh se mi moc líbil. Po drsných detektivkách je to příjemná změna.
Další skvělé pokračování románu. Napínavé a poutavé.