Lovec věna přehled
Kateřina Loučková
Flemingovi série
1. díl >
Dva roky po konečné porážce Napoleona se panství Fallstone ocitne opět v krizi, a Fergusson Fleming, baron z Fallstone, hledá cestu, jak se z finančních problémů dostat. Madelyn je dívka z dobré rodiny, která si zakládá na rodinném jménu i společenských konvencích, ale rozhodne se dát lásce přednost před vším ostatním. Prchá z domu, aby se mohla vdát za tajného snoubence, ale svatba je jen začátek a před Madelyn náhle stojí otázka jak, a zda vůbec, dokáže žít s tím, koho si vzala.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lovec věna. Přihlašte se a napište ho.

Knihy této autorky mají jedinou chybu, a to že nejsou vydány v papírové podobě. V rámci žánru to je čtení na světové úrovni.
Fergusson s Madelyn jsou skvělý pár a já jsem si jejich příběh přečetla už několikrát.
Teď už si jen počkám, až to skutečně vyjde i fyzicky, s úžasnou autorčinou obálkou. Věřím, že to klapne!
Kniha Lovec věna v seznamech
v Mé knihovně | 88x |
2017 | ![]() |
2022 | ![]() |
2016 | ![]() |
2020 | ![]() |
2018 | ![]() |
Bohužel se neubráním srovnání s podobnými knihami autorek jako jsou Jo Beverly nebo Lisa Kleypas atd. a myslím, že z toho tato česká spisovatelka nevychází moc dobře.