Artia
![Zločin a trest Zločin a trest](https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/51373/zlocin-a-trest-Qd5-51373.png?v=1628544887)
Osm set stran pro mě trestu.... Ne, ale vážně. Příběh je zajímavý, ale tak prošpikovaný opakujícími se zdlouhavými monology, popisy, iluzemi nad sám sebou.... Kdyby se kniha tak o půlku zkrátila, neuškodilo by se jí to. Dostojevskij skvěle postavy po jejich duševní stránce popsal, a vyjádřil hlavní myšlenky knihy, to se mu musí nechat. Nicméně, jsou klasiky, které mě uchvátily... tato to opravdu nebyla.
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
![Paraziti a jejich biologie Paraziti a jejich biologie](https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/29331/paraziti-a-jejich-biologie-29331.jpg?v=1264257014)
Parazitologie je velmi široká věda a tato kniha mě přiměla, abych při učení na zkoušky použila větu: "Je to poutavé čtení" :)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Veterinární imunologie Veterinární imunologie](https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/165627/veterinarni-imunologie-165627.jpg?v=1370862756)
Obsáhla, ale přehledná kniha, která objasní základní imunologické vztahy. Poměrně dobře se čte.