Arwen329 komentáře u knih
Pro mě to byla knížka velmi citově a emocionálně procítěná, prvně jsem viděla film a hrozně mě zajímal samotný příběh a pocity Auguse jak ze šťastného vylečeného člověka zbyla jen osoba která své nemoci podlehla.... Je to první knížka u ktere mi opravdu stékaly slzy. Každopádně po přečtení si uvědomíte jak velké štěstí je to že můžete dýchat, být zdravý, nemít bolesti a vidět a moct číst.
Nádherná kniha, krásný děj, skvělé postavy, tak jsem se do toho zamilovala že jsem knihu přečetla jedním dechem... Prvně jsem myslela že me bude knížka nudit ale hned od první stránky mě pohltila... Jednoznačně kdo ma rad pohádky a krásu příběhu DOPORUČUJI...
Hezká kniha, dobře se četla, byla hezká a čtivá ale čekala jsem od toho trochu víc....
Mě se kniha líbila, sice něco byl přehnaný ústřel ale hra tohohle příběhu byla super. :-D
Naprosto jedinečná kniha, jak temná Raven tak Temný stín se mi velmi líbily. Knihy jsem přečetla jedním dechem a zase to má otevřený konec. Těším se na pokračování.
Tak z téhle knihy jsem maximálně zklamaná, vůbec mě nezaujala a tudíž jsem jí ani nedočetla. Možná se k ní v budoucnu vrátím ale to fakt jen možná.
Kniha je zbytečně moc zdlouhavá, hodně věcí bych v ní ubrala, přesto všechno nevadí, když se člověk nudí přečte vše. Ale jinak děj není špatný, akorát mi u hlavní hrdinky (na to jak je úchylná a odvážná) nesedí její věk. Na 23 let mi opravdu nepřipadá, já bych dala tak 30 :-). Ale budiž. Pokračování si určitě přečtu, jelikož mě zajímá jak to vše dopadne. Ale 50 odstínu šedi bylo více spontání, takže se mi líbilo více. :-)
Pěkná knížka, taková oddechovka. Druhý díl si určitě přečtu, zajímá mě jak to dopadne. :-)
Velice dobrá kniha. Příběhy jsou strašidelné ale tuhle knihu zbožňuju.
Výborná kniha, legrační, romantická i žhavá. Moc se mi líbila. :-)
Vůbec mě kniha nezaujala. Velmi podobné s 50 odstínů šedi. Další díly číst určitě nebudu. :-(
Všechny díly Selekce jsou krásně napsané. Četlo se to samo a naprosto mě to uchvátilo. :-)