AshleySimmer komentáře u knih
Bohužel, tento díl se mi z celé série nejméně líbil :(.
Hlavní hrdinové mi nepřišli moc sympatičtí a byla jsem ztracená ve všech těch názvů kaváren a obchodů :D.
I přesto dám knize ještě šanci a přečtu si ji znova, možná změním názor :).
Asi po třetí nebo po čtvrté přečtena :D. Pořad dobrá kniha ❤️.
Super knížka, jako vždy❣️.
Moc mě potěšilo, jak Nikki zjišťovala tu záhadu, jak všechno do sebe zapadalo když tam byla ta zápletka :-).
Ale konec mi přišel docela odbytý, ale to je jen taková drobnost :D.
Btw, je úžasné že, Deníky Mimoňky slaví desetileté výročí, opravdu suprová série, těším se na další díl ;).
Zábavné, vtipné, úžasné. Super kniha! ❤️ Nikdy neomrzí :D.
Skvělá kniha, četla se sama, Seth byl fajn, moc doporučuji ❤️.
Nově vracející se koňské prostředí, znepokující minulost, špaňelská atmosféra, dva neznámí lidé si najdou k sobě cestu. Takhle by se dal shrnout popis téhle knížky, ale my si to pojďme rozebrat.
Co musím hned na začátek zmínit, je čtivost. Čte se to opravdu samo a co mě hned mile překvapilo, jsou moderní dnešní používaná anglická slova, která nebyla tlačena na sílu, ale byla přidána tak akorát, jako doplněk.
Kniha v sobě schovává těžká témata, která ale neovlivňují příběh na depresivní ba naopak, užila jsem si jej v té milé, duši pohlazující atmosféře. Ukrývá v sobě také naprosto nádherné motivující myšlenky.
Mám ale tři konkrétní věci, které mi na knize vadily.
Za prvé, děj mi přišel až moc urychlený, podle mě se autorka mohla více rozepsat, hlavně v romantické lince, kde mi prišlo, že všechno šlo moc rychle :D Za druhé, klišé. Přišlo mi, že něco podobného jsem viděla už několikrát ve filmech. Dalo by se říct, že celé to bylo klišé, ale kniha má takové své vlastní kouzlo, které čtenáře pohltí. A za třetí, moc mi nesedly hl. postavy. Linda mi tedy přišla víceméně v pohodě, ale hlavně v Damiánovi jsem se nevyznala, byla jsem zmatená a některé jeho postoje a myšlenky jsem fakt nepochopila. Vykompenzovaly to ale vedlejší postavy, které byly super a hlavně Nuria! Ta mě fakt bavila. Myslím, že o ní bude druhý díl, to se nemůžu dočkat :D
Co na mě dále zapůsobilo, bylo prostředí Španělska, popisy pláží, podniků a ranče mi přivodily z příběhu skvělou atmosféru. Koňské prostředí mi taky sedlo, tenhle prvek už tu dlouho nebyl a je to příjemné ozvláštnění knížky.
Knihu vám doporučuji hlavně na léto, myslím, že je to perfektní volba na odpočinek, kdy se přesunete na slunečný hřebčín.
Krása. Krása. Krása. Asi tak bych to popsala :D.
Bylo to prostě moc fajn, milé, opravdu vtipné (miluju jejich humor :D) a VELMI odpočinkové.
Navíc je důležité mít takové ambice a nemít pochybnosti :).
Anna mi byla moc sympatická, Matteo byl trochu egoistický... Ale jinak byl taky hodně v pohodě :).
Ale za mě, se mi to hodně líbilo a mám po přečtení dobrý pocit ☺️. Doporučuji! ❤️
Naprostá bomba! Na téhle knížce se mi velmi líbily Lubošovy myšlenky, jak mě obohatily a pár kapitol mě i opravdu dojaly. Sedl mi i Lubošův styl psaní.
Kdyby to šlo, dala bych i šest * :D.
Doporučuji ☺️.
No... Ze začátku se mi to líbilo, ale ke konci mě potom trochu zklamalo, jak neurčitě to skončilo mezi Amy a Rogerem :D. Ale zase mne potěšilo něco jiného :-). Pořad mi ale přijde smutné co se stalo Amyinu otci, čímž mi přišla ta kniha trochu smutná :/.
Ale asi to není takový ten žánr, na jaký jsem zvyklá.
Takže nevím, jestli se k tomu někdy vrátím, ale možná někdy jo, za pár let :).
Dobrá knížka. Ale překlad mi někdy připadal, že moc nedával smysl, ale pak už to bylo lepší :).
Jinak doporučuji a hodnotím 3,5 ⭐.
Skvělá knížka!! ❤️ Hodně mě motivovala k pár těch "výletů" (jasně, v dnešní době :D) a seděl mi i Martinův styl psaní.
Velmi doporučuji a dávám 5 * :).
Tohle byla celkově taková fajn oddechovka, ale řekla bych, že by víc sedla mladším čtenářům. I když knížka otevírá opravdu zajímavá a vážná témata a příběh byl opravdu čtivý, tak si to zas zkazilo chování hl. hrdinů a občasný nudný děj. Ale za ty témata jako např. šikana a kamarádství jsem fakt ráda ( i když za tu šikanu ne, z té mi bylo nepříjemně :D), to si knížka rozhodně zaslouží velký plusový bod Díky tomu nebyl příběh hloupý a bezbarvý :D
Docela dobré, pro fanoušky JB ️ nebo tedy zmiňovaného seriálu Jonas.
Kdybych si to přečetla trochu dříve, asi bych z toho byla víc nadšená :).