Příběhy nejhorší nejky v historii přehled

Příběhy nejhorší nejky v historii
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/443148/mid_pribehy-nejhorsi-nejky-v-historii-smj-443148.jpg 4 32 32

Nikki a její kapelka už se nemůžou dočkat, až v létě vyrazí na turné jako předskokani super slavných Bad Boyz! Jenomže nic není tak růžové, jak se původně zdálo! Ani na koncertní šňůře totiž nebude mít Nikki klid od své hlavní rivalky MacKenzie Hollisterové, která se k nim sprostě vetřela coby koordinátorka sociálních sítí. A to ještě netuší, že spolu budou na pokoji a prohnaná potvora MacKenzie ji navíc začne vydírat! Přežije chudák Nikki turné, které se ze splněného snu obratem mění v totální noční můru? (kosmas.cz... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Mladá fronta

Dork Diares 14: Tales from a not-so-best friend forever, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Příběhy nejhorší nejky v historii. Přihlašte se a napište ho.

Lovehorses365
14.04.2024 5 z 5

Jeden z lepších dílů této série..

Pružinka
31.01.2022 5 z 5

Části, které popisují kapelu jsou moc dlouhé, ale jinak opět neskalamala. Řekla bych že je to druhá nejlepší od této autorky!

jajsemenyk
15.07.2021 4 z 5

(SPOILER) Kniha jako vždy dobrá, ale přišla mi chvílemi zbytečně natahovaná. Například části s kvíz, který Bad Boy se k tobě hodí nejvíc atd., by mohly být zcela vynechány (nebo alespoň výrazně omezeny).

Kniha Příběhy nejhorší nejky v historii v seznamech