avad

Příběh sice začíná docela slibně a zdá se, že to bude docela napínává četba, ale byla jsem zklamaná a knihu jsem odložila nedočtenou.

Neobvyklý příběh kde je nadbytek magie a čarování. Ale je zde i dostatek romantiky a napětí.

Je to hezký příběh o lásce, oddanosti a tvrdohlavosti, možná i trošku přehnaný. Lyonene je sympatická rošťačka. Ranulf je zase velký paličák. Je to prostě červená knihovna.

Zajímavě se rozvíjející detektivní příběh, kolem rodiny Sáry Markhamové, která chce nalézt své biologické rodiče. Soukromý detektiv Sonye Randallová objeví řadu nesrovnalostí a nejasností a při hledání pravdy je jí i její klience vyhrožovano smrtí.

Detiktivní romány Roberta B. Parkerse se velice dobře čtou.Drsná svatba není vyjímkou.

Děj mě moc nezaujal,vadilo mě to neustále prolínání minulosti s přítomností. A stejně hlavní důvod, proč Rachel zemřela se dozvíme až skoro na konci knihy.

Román se mě nelíbil hlavně proto, že není ani trochu pravděpodobný.
Z rozmazlených, bohatých a rozhazovačných hrdinek v románu "Sokyně", které nejsou schopné nic ušetřit z půl miliónů liber ročně,které jim rok co rok padne do klína. Dovedou jen rozhazovat, bavit se, nakupují jen to nejdražší a najednou se z nich stanou pomalu ze dne na den úspěšné podnikatelky, které si konečně začnou vážit peněz, když jim pedantský, nevyzpytatelný a podivínský strýček sníži přísun peněz z důvodu sňatku s mladou Thajkou. A nakonec - happy end - když strýčka postihne infarkt a zemře a dědičkami jeho obrovského majetku se stanou, kdo jiný než naše hrdinky a všichni jsou šťastní.

První půlka knihy nic moc, až druhá půlka knihy, kdy se Sára a Nathan vrátí zpět do Londýna z cesty do Karibiku mě docela zaujala a pobavila.

Je to typický příběh z anglické společnosti v době vlády prince regenta.Včetně nepoctivých sloužících a pomstychtivého nepřítele.

Krásný romantický příběh se starým tajemstvím, a opravdové lásce.