avad komentáře u knih
Nora Roberts mě opět nezklamala. Děj má spád, odehrává se na divokém západě v době zlaté horečky. Sarah jede za otcem do Arizony, který jí napsal, že pro ni postavil nádherný důma a moc se těší na setkání. Když zjistí, že je otec mrtev a místo nádherného domu zde stojí jen chatrč, zmocní se jí úzkost a prázdnota. Ale Sarah je odhodlána zde zůstat a dát dům dopořádku. Zažije únos, napadení, požár, ale také přátelství a lásku. Kniha se dobře čte a má spád. Doporučuji.
Příběh knihy se mi velice líbil. Je napínavý a zajímavý. Autorka překrásně popsala krajinu. A nakonec nechyběla ani láska, nejen ke zvířatům.
Další skvělá detektivka. Knihu jsem si vzala na dovolenou, kniha mě nezklamala, a zpříjemnila mi dovolenou. Vřele doporučuji.
Velmi pěkný příběh. Na Noru Roberts je vždy spolehnutí. Zatím mě, žádná její kniha nezklamala. Je tam romantika, trochu záhady a také láska. Dům na útesu mohu vřele doporučit.
Docela příjemné odpočinkové čtení. Kniha se mi celkem líbila.
Byla jsem velice zklamaná. Romány od Nory Roberts mám velice ráda, ale tento příběh nemá šťávu. Četla jsem ho snad ze všech knih nejdéle. Možná je to i překladem. Nedoporučuji.
Byla to moje první kniha od Kinga a nemohla jsem se začíst a ničím mě neupotala.
Velice dobrá kniha. Promyšlený příběh. Děj má rychlý spád. Doporučuji.
Zajímavý příběh z exotického prostředí o lásce a nenávisti.O namáhavém pěstování cukrové třtiny a kruté zacházení s otroky. V polovině 18.století se nikdo nepozastavil nad tím, jak se krutě zacházelo s otroky a jak hanlivě se o černoších mluvilo. Osud otroků byl zcela v rukou bílého majitele a neexistoval prakticky žádný způsob jak mu zabránit v trestu ať byl sebekrutější.
Krásný a napínavý příběh. Robertsová mě nikdy nezklame.
Moc pěkně napsaná kniha.Paní Chantal má odvahu a nebojí se riskovat.Je to obdivuhodná žena.Přeji jí jen to nejlepší.
Kniha se mi moc líbila. Zajímavý a docela napínavý děj.