avad komentáře u knih
Od spisovatelky Bronwyn Parry jsem zatím četla jen knihu "Stíny horkého léta" a moc se mi libila a přečetla jsem jí jedním dechem. Napínavý děj se odehrává v australské divočině a hlavní hrdnikou je Jo Lockwoodová, strážkyně Národního parku, která při pravidelné obchůzce objeví tělo mrtvého muže. Od této chvíle nemá chvilku klidu a není nikde v bezbečí. O život jí usiluje drogový mafián Ranireze, kterého může identifikovat. Prioritou hlavního vyšetřovatele Nicka Mathensona je Jo ochránit.
Román se mě nelíbil hlavně proto, že není ani trochu pravděpodobný.
Z rozmazlených, bohatých a rozhazovačných hrdinek v románu "Sokyně", které nejsou schopné nic ušetřit z půl miliónů liber ročně,které jim rok co rok padne do klína. Dovedou jen rozhazovat, bavit se, nakupují jen to nejdražší a najednou se z nich stanou pomalu ze dne na den úspěšné podnikatelky, které si konečně začnou vážit peněz, když jim pedantský, nevyzpytatelný a podivínský strýček sníži přísun peněz z důvodu sňatku s mladou Thajkou. A nakonec - happy end - když strýčka postihne infarkt a zemře a dědičkami jeho obrovského majetku se stanou, kdo jiný než naše hrdinky a všichni jsou šťastní.
První půlka knihy nic moc, až druhá půlka knihy, kdy se Sára a Nathan vrátí zpět do Londýna z cesty do Karibiku mě docela zaujala a pobavila.
Příběh nebyl špatný. Zajímavé téma. Nebylo to sice tak napínavé, jako předchozí knihy, ale kniha se dobře četla.
Napínavý a dobrodružný román. Celou dobu udržuje čtenáře v napětí a čte se jedním dechem. Doporučuji k přečtení. Dávám pět hvězdiček.
Zajímavý název knihy, čekala jsem napínavý historický příběh s detektivní zápletkou, ale byla jsem zklamaná. Dočetla jsem jí, jen z velkým sebezapřením.
Je to typický příběh z anglické společnosti v době vlády prince regenta.Včetně nepoctivých sloužících a pomstychtivého nepřítele.
Opět skvěle napsaná kniha. Příběh je pokračováním "Posledního templáře" a stojí za to si knihu přečíst. Vřele doporučuji.
Příběh se mi líbil, je napínavý. Knihu jsem přečetla jedním dechem.
Zajímavý romantický příběh a je zde vše, co lze od romantického příběhu očekávat.
Moc pěkný příběh.Sice zpočátku trošku zdlouhavý, ale po připlutí do Ameriky se děj rozběhne.
Knížka je napsaná dobře a líbila se mi. I když v první polovině knihy se hlavní hrdinka Elizabeta chová jako vypočítavá pomstichtivá a zákeřná mrcha a přestože svého manžela Dela miluje neustále mu škodí. Ale po vyjasnění důvodu proč se tak chovala a jak ošklivě s ní bylo zacházeno se její manželství v dobré obrátí a zavládne klid a mír.
Tamara McKinley mě opět nezklamala. Je poznat, že ví o čem píše a Austrálii miluje.Kniha Sasanka je toho důkazem. Příběh, který se prolíná několika generacemi a hovoří o tvrdé práci na farmě Warratahu v severní části Queenslandu, o přátelství na celý život, o věrné lásce, milující rodině ale i o závisti a spravedlnosti. Knihu jsem přečetla jedním dechem. Vřele doporučiji.