Nemůžeš mě milovat přehled
Julie Garwood
![Nemůžeš mě milovat Nemůžeš mě milovat](https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/162250/bmid_buchanan-renard-fbi-nemuzes-me-milo-GNn-162250.jpg?v=1539031747)
Buchanan-Renard (FBI) série
Na první setkání s Olivií MacKenzieovou agent FBI Grayson Kincaid jen tak nezapomene. Krásná mladá právní zástupkyně se totiž připletla k zátahu FBI a způsobila značný chaos. Měsíce sledování a pečlivého plánování byly zmařeny, Kincaidův partner zuří a dává to Olivii znát. Olivia se ovšem nedá zastrašit, protože sama pracuje pro ještě obávanější instituci - pro Finanční úřad. A práce pro Finanční úřad USA není žádná hračka. Olivia je na stopě rafinovaného Ponziho schématu, které může zničit životy naivních a nic netušících obětí. Avšak poté, co se začne vyptávat jistých lidí, si uvědomí, že je ohrožen i její život. V zoufalství zavolá Graysona Kincaida. Proti korupci pak bojují spojenými silami, ale Olivia kromě toho přemáhá také náhlou a prudkou náklonnost k agentu Kincaidovi… a v této bitvě nejspíš prohraje.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2013 , OldagOriginální název:
Sweet Talk, 2012
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nemůžeš mě milovat. Přihlašte se a napište ho.
![adela2230 adela2230](https://www.databazeknih.cz/img/users/14_/148000/m_adela2230-659b0654d541a.jpg?v=1704658517)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Skvělý příběh. Má to čím dál lepší zápletku, není to jen romantika s neurčitou zapletkou.
![kacenka0239 kacenka0239](https://www.databazeknih.cz/img/users/87_/87636/m_kacenka0239-3kk.jpg?v=1663932484)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Musím říct, že každý díl série je lepší a lepší. Lépe propracované, zajímavější zápletky. A Graysona prostě nejde nemilovat.
Kniha Nemůžeš mě milovat v seznamech
v Mé knihovně | 217x |
2007 | ![]() |
2012 | ![]() |
2001 | ![]() |
2002 | ![]() |
2009 | ![]() |
Skvělé! Bylo to poutavé od prvních do posledních řádků. Tato série je super.