Nebezpečné útočiště přehled
Nora Roberts
Lil je velká milovnice zvířat a od dětství se jim snaží pomáhat. Dlouhá léta pracovala na projektu, který byl ztělesněním toho, čemu říkáme životní sen. Konečně se povedlo a Lil otevřela svou vysněnou záchrannou stanici pro divoká zvířata. Pracuje usilovně na bezproblémovém chodu stanice a na nic jiného nemá čas ani myšlenky. Jednou najde surově ubitou pumu. Rány krásné šelmy vypovídají o neobvyklé brutalitě neznámého útočníka a dlužno podotknout, pro něj je lepší, že Lil zatím nezná jeho totožnost. Při pohledu na zranění ubohého zvířete by byla lehce schopná vzít spravedlnost do svých rukou. Chce pachatele vypátrat, ale neví si rady, a tak nerada přijme nabízenou pomocnou ruku dávného přítele z dětství. Ani jeden z nich netuší, co všechno bude ve hře a kam je společné pátrání zavede... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2012 , AlpressOriginální název:
Black Hills, 2009
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nebezpečné útočiště. Přihlašte se a napište ho.
Kniha mě moc nebavila, zdlouhavý opakující se děj, od začátku bylo jasné jak příběh dopadne, hlavní hrdina takový nemastný, neslaný, víc mě bavil začátek z minulosti než příběh ze současnosti...popis přírody a ochrana zvířat pěkný, ale knihu bych už znovu nečetla.
Tohle bylo super. Práce na farmě, zvířata, nádherná divoká příroda.... Kdybych mohla, tak se hned stěhuju.
Všichni hrdinové, ať mladí nebo staří, se mi moc líbili. Moc jsem jim ve všem fandila. Jen z Coopa jsem neměla úplně dobrý pocit, ale jsem ráda, že to dokázal nějakým způsobem vysvětlit a ospravedlnit svoje činy.
Odhalení pachatele bylo pro mě překvapením, ke kterým se v takových knihách moc často neschyluje, ale vůbec to na napětí neubralo. Ale ten konec mohl být jako vždy o pár stránek prodloužený.
Velmi povedená a krásná kniha, ke které se s radostí vrátím.
Kniha Nebezpečné útočiště v seznamech
2000 | Smrtící nahota |
1997 | Nebe mé lásky |
2000 | Past na dobrodruha |
1997 | Zrozená z ohně |
2011 | Kouzlo okamžiku |
Knížka byla povedená, moc mě bavil popis zvířat i přírody. Samozřejmě, že člověk věděl, jak to dopadne, ale i tak se knížka četla moc hezky. Občas mi přišlo, že některé pasáže tam už nemusely být, že se to tím natahovalo. Byly pasáže, které mě bavily víc, a které míň, ale bylo fajn "vyrůstat" s hlavními hrdiny v průběhu knihy. Díky za ni ;)