aydam komentáře u knih
Nádhera! Krásná obrázková knížka o neobvyklém přátelství. Norové umí.
Humorný mi příběh nepřišel, ale srozumitelné poselství pro malé nezbedníky určitě má. Za každým mrakem svítí přeci slunce.
Z ilustrací úplně nadšený nejsem, ale příběh s pointou je celkem povedený a dětem srozumitelný.
Ajťácká babička příběh určitě povznesla. "Příště musíš být nápaditější, až si budeš vymýšlet heslo do e-mailové pošty."
Thelma byla skutečná svérázná matka bojovnice. "I v těch nejtemnějších chvílích v sobě najdu sílu vstát. Právě to jsem si po Louisově nehodě neustále opakovala. Budu muset přepnout na bojový mód. A to já jsem uměla."
Přidávám hvězdu navíc. Příběh, který může všem, kteří bojují se svinskými nemocemi, vstříknout do těla dávku naděje, štěstí a života.
Uff, to byl nářez. Zvrácené.
Halucinace mě moc nebavily, ovšem čtení reálných příběhů opravdu bolelo.
Zbabělec (II) - nemůžu dostat z hlavy.
Žena - "Moje ku*da páchne smrtí, protože byla stvořena, aby dusila penisy."
Svižnější než roztahaný seriál. Některým postavám však nebyl dán takový prostor.
"Nesmíš se příliš oddávat svům, protože po lásce zůstane člověk s prázdným srdcem a s očima plnýma slz."
"Tyhle moderní vztahy jsou velmi zajímavé, každý si dělá co chce a o toho druhého se nestará."
Silný příběh o mladé slečně, jež je lapena do pasti a postupně přichází o sebe samu.
Celkem děsivé čtení. Dětem bych to rozhodně nečetl.
"I když nás kluci chtěli zmlátit, dát nám pusu, podívat se nám na kalhotky, počůrat nám nohy svýma bimbáskama, bylo jisté, že nakonec vyhrajeme my."
Příjemná optimisticky laděná jednohubka z Francie.
Svérázná a moudrá babička Antoinette by si zasloužila větší prostor.
"Kdyby tvoje snachy věděly, že je srovnáváš se slepicemi..."
"Láska je motor, který jede úplně sám, když člověk najde toho pravého..."
Bezvadná kniha o odvaze, touze po spravedlnosti a síle, postavit se svým démonům!
Z holek se tu nedělají žádné blbky a příběh promlouvá moderním jazykem k dnešní generaci o tématech, která jsou aktuální (těžkosti dospívání, znásilnění, sexuální orientace, láska).
Od 12 let
Milý příběh... A jak se pěkně hašteřili :-)
Životní pravidlo: Co je v odpadkovém koši, patří všem.
Třeskutě vtipné vyprávění to tedy nebylo. Místy velice smutné.
Že by Martin se Smrtí kdovíjak kamarádil, to se říct nedá. Pořád jí nadává a snaží se jí vyhýbat. Až v závěru dochází k jakémusi smíření.
Bezprostřední dojmy: "To si dělá srandu, že to ukončí takhle!?"
Napínavé až do úplného finále.
Na šestačtyřiceti stránkách se stane spousta dobrodružství.
Yakari je hanbář - svlékne se tu jen do bederní roušky.