Balthazar komentáře u knih
Krásně napsano, pobrečela jsem si trochu, zasmála, v paměti mi jistě zůstane
Originalni, takovou knihu jsem ještě nečetla, opravdu je to originál, který zatím nemám s čím porovnat. Myšlení postav je zcela rozdílné, přesto je stále něco spojuje a nekonfliktně, se jejich myšlení a dramatický děj prolíná až ke konečnému klidu a vyrovnání, ktery hlavní postava celý život hledá
Tato knížka ovlivnila mé dětství, ráda jsem si ji přečetla znovu
u povídky Dýchací metoda mě tedy konec docela překvapil , povídka Tělo je příjemná oddechovka, u povídek nadaný žák a Shawshank se mi bohužel fantazie mísila s filmy, které jsem viděla před knihou, ale i tak jsou povídky rozhodně lepší :)
Dost mě kniha bavila, určitě doporučuji , pohodové čtení, příjemný konec, vtipné zápletky :)
Super příběh, hezky napsáno , ještě lépe se čte :D
Úžasný příběh, nebýt některých zbytečně dlouhých popisů situace, bych knihu asi přečetla jedním dechem. Takhle sem ji měla na pár dní a mezitím stihla přečíst i jiné. Každopádně u druhé poloviny knihy jsem se začetla a knihu zavřela až k ránu na poslední stránce, nakonec jsem ráda, že jsem ji četla
Zase jsem se pobavila, super příběh, moc hezky se čte, škoda jen, že je tak krátká, klidně bych s nimi strávila více času ???? určitě stojí za přečtení, zpříjemní vám jedno až dvě deštivé odpoledne.
Klasika, líbilo se, i když to není má nejoblíbenější kingovka, přesto sem se hned pustila do pokračování (Dr. Spánek)
Kniha mě nezaujala, dočetla jsem ji jen proto, že ji mám jako výzvu pubertální dívka bez sebevědomí narazila na krásného chytrého vědce čekajícího jen na ni. Nechápu jak se s takovým sebevědomím vůbec někam dostala
Doporučuji, perfektni cestopis, svižný, zábavný, příjemné vyjadřování, rozhodně pro mě jeden z nejlepších
Trhlina mnohem lepší, ale i tato kniha má něco do sebe, zoufalost a strach jsou velmi pěkně vyjádřené... I ten konec byl zajímavý, nečekala sem to, přečteno za pár hodinek
Napínavé, super kniha, rovnou objednávám další knihy tohoto autora :) doporučuji
Čtivé , napínavé až do konce, i když množství postav bylo trochu matoucí :) ale za mě 80/100
Super knížka, i delší dobu po přečtení mi pořád kousky příběhu prolétaji hlavou. Chápu hlavní hrdinku, proč se chovala tak naivně i její pozdější bezradnost. Už se těším na další knihy této autorky.
Není to jedna z mých oblíbených "kingovek", ale i tak se mi líbila. Jako každá jeho kniha
Zajímavé a poutavé čtení, stejně jako ostatní knihy autora, někdy, řekla bych, trochu přikrášlené, ale i tak zajímavé :)