bara1172002 komentáře u knih
Úžasná kniha. Zaujala mě hned jen podle obálky. Příběh byl napínavý a nedal se předvídat, jako u spousty jiných knih. Čekala jsem, že tam bude víc smrti, ale vyrovnaly to zajímavé myšlenky. Těším se na pokračování.
Je pravda že tahle kniha není nejlepší, ale ukazuje jak jsme mi lidé poskvrněni životem v hříchu, jak nedokážeme cele důvěřovat, přesto že máme před sebou toho nejlepšího ochránce. Knihu doporučuji přečíst pomalu s klidem a s vědomím že nezaujme jako Chatrč, ale že předá největčí tajemství.
Knížku jsem četla jednou a už ted vím že to nebylo naposledy. Jeto užasna kniha, která ukazuje bolest ze stráty, část krásy Boha a sílu odpuštění. Knihu bych doporučila všem, i když každý bude mít jiný názor, ale tuhle knihu by měli přečíst všichni
Jeto úžasná kniha, přečetla jsem ji jedním dechem. Má spoustu nedokonalostí, ale hlavní myšlenku předá tím nejlepším způsobem. Vyrostla jsem v křestanské rodině a zažila spoustu zázraků, ale až s touhle knihou jsem je začala vnímat v celé kráse i hrůze.