Baraliska | Komentáře u knih | Databáze knih

Baraliska Baraliska komentáře u knih

Nebezpečně blízko Nebezpečně blízko Linda S. Howington

Není to jen knížka, která má jen hezký obal, ale má i hezký obsah:).

21.06.2016 5 z 5

Jsem zlomená Jsem zlomená Tahereh Mafi

Druhý díl je úžasný. Všichni tam jsou úžasní. Kniha je úžasná. Spisovatelka to nemohla napsat lépe.

28.01.2016 5 z 5

Druhý hrob nalevo Druhý hrob nalevo Darynda Jones

Reyes mě naštval! Jak mohl chtít být bez svého lidského těla! Kdybych byla Charley uškrtila bych ho. Zase úžasná kniha.

28.01.2016 5 z 5

Krutá krása Krutá krása Rosamund Hodge

Tato kniha je velice zajímavá, krásná a oddychová knížka. Přečetla jsem ji během jednoho dne, takže to není žádná, nudná knížka, kterou musíme louskat několik týdnů a nebaví nás.
Jestli máte chuť, určitě si ji přečtěte :-).

08.05.2018 4 z 5

Noc v ráji Noc v ráji Candice Proctor

Moc a moc se mi tato knížka líbila. Nejprve jsem ji četla proto, že jsem se nudila a neměla jsem co si přečíst, ale jsem moc ráda, že jsem si ji nakonec přečetla :). Je to překrásná knížka.
Velice moc jsem u této knihy nabrečela, proto všechny (ty, co mají v plánu si tuto knihu přečíst) varuji, aby měli u sebe vždy po ruce nějaký kapesník ;).

10.12.2016 5 z 5

Odhalení Odhalení Lisa Jane Smith

Moc se mi ta knížka líbila :). Je to taková oddechová fantasy knížka, u které se nemusí ani tak moc přemýšlet ;) :). Doporučuji si ji přečíst :).

08.11.2016 4 z 5

Mistr papírových kouzel Mistr papírových kouzel Charlie N. Holmberg

Přenádherná kniha, do které jsem se hned po první větě zamilovala.
A také jsem se zamilovala do Emeryho a Ceony.

17.09.2016 5 z 5

Hrana rozkoše Hrana rozkoše Eve Berlin

Tuhle knihu jsem už jednou začala číst, ale moc mě to nenadchlo, proto jsem přestala. Když jsem se k ní ale po čase vrátila, dočetla jsem jí už dokonce. Zalíbila se mi.

29.08.2016 4 z 5

Dohoda s ďáblem Dohoda s ďáblem Simona Ahrnstedt

Oslnivá knížka, která mě přiměla plakat, tak jako by mi umřel někdo v rodině. A i když je to předvídatelné, někdy je lepší vypnout mozek a jen číst.
Ta kniha je tak dojemná a dechberoucí, že dokáže rozplakat všechny ženy na světě, a kdyby ne, tak je to určitě převlečený chlap ;).

29.08.2016 5 z 5

Eden Eden Helen Douglas

Boží knížka, kterou jsem si musela přečíst hned několikrát ;).

31.07.2016 5 z 5

Čemu jsem věřila Čemu jsem věřila Huntley Fitzpatrick

Ze začátku se mi ta knížka líbila, ale potom jak se pořád Gwen s Cassem hádali, a potom zase dávali dohromady, to byla takový průměrný. Hezký, ale mezi moje nejlepší knížky nepatří.

15.07.2016 3 z 5

Zimní žár Zimní žár Ann Maxwell

Jednou jsem na tu knížku narazila,
ale nelituji toho. Moc se mi líbila :).

15.07.2016 5 z 5

Tátův malý andílek Tátův malý andílek Shani Petroff

Zajímavá kniha. Moc-moc se těším na další díly:) Angel je úžasná a super holka. Moc mě zajímá, co vyvede v další knize:)

26.06.2016 4 z 5

Znamení vlka Znamení vlka M. T. Majar (p)

Zajímavá knížka, ale trochu divná. Ani kousek před koncem knihy jsem nevěděla s kým Tori bude. Ten příběh je moc zmatený, ale uznávám, že je i dobrý.

25.06.2016 3 z 5

Slepá vášeň Slepá vášeň Meg Cabot

Hezká knížka s hezkým dějem. Moc se mi líbila a přečetla jsem ji ani ne za jeden den. To lecos o ní vysvětluje:).
Je to knížka, která zaujme všechny čtenáře milující romantiku, tajuplno i nebezpečí.

22.06.2016 4 z 5

Let v oblacích Let v oblacích R. K. Lilley

Překrásná knížka, která mi vyrazila dech. Zamilovala jsem se do ní, jako do žádné jiné před ní. JE DOKONALÁ až do posledního písmene v ní. V něčem je předvídatelná a v něčem ne a to se mi na ní moc líbí. Nevím, co se tam kdy stane.
Nejdříve jsem se rozhodovala, jestli si ji přečtu, ale teď jsem ráda, že jsem to udělala. Kdybych se předtím rozhodla, že si ji nepřečtu, zabila bych se :D :D :D.

21.06.2016 5 z 5

Záblesky stínů Záblesky stínů Jayne Ann Krentz

Úžasná kniha. Úžasný příběh. Úžasný/á/é...

23.05.2016 5 z 5

Lovec Lovec Lisa Jane Smith

Úžasná knížka. Téhle knížce se nic nedá vytknout. Je úžasná. Je boží. Je nepředvídatelná. I když nemám zrovna L. J. Smith, tahle knížka je jedna z mých nejvíce oblíbených knih.

28.04.2016 5 z 5

Trhni si! Trhni si! Andrea Kabeláčová

Zajímá knížka. Něco jiného než čtu, ale byla hezká.

29.01.2016 5 z 5

Z deníku ohnivé démonky Z deníku ohnivé démonky Monika Šurinová

Hezká kniha. Zamilovala jsem se do Vivian i do Tiry (Michaela). Všechno bylo dokonalé, až na ten konec. Já jsem se málem zbláznila a vytrhala si všechny vlasy z hlavy! Jak to mohlo skončit v takovém napínavém okamžiku? Proto také dávám jenom čtyři hvězdičky.

29.01.2016 4 z 5