Slepá vášeň přehled
Meg Cabot
Scenáristka Lou Calabreseová se cestou na natáčení v aljašské divočině musí mačkat v helikoptéře s tím posledním, o koho by stála: je to Jack Townsend, sex symbol Hollywoodu. Ovšem jen do chvíle, než se z pilota vyklube nájemný zabiják, který má miláčka Ameriky zastřelit, a jejich vrtulník havaruje uprostřed zasněžených lesů…
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2011 , BB artOriginální název:
She Went All the Way, 2008
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Slepá vášeň. Přihlašte se a napište ho.
Občas jsem si říkala že je to napsané moc zdlouhavě, plno omáčky okolo. Úsměvné jak Lou s Jackem spolu pořád válčí. Byla to klasická romantika kde bylo jasný jak to dopadne.
(SPOILER) Začátek knihy mi přišel dost chaotický, autorka nás přímo "vhodila" do příběhu, bez nějakého představení postav. Po pár kapitolách to ale začínalo zapadat do sebe, takže to ji budiž odpuštěno. Ale, bohužel už jsem se nedočkala toho, proč čtu tyto knihy. Napětí takřka nulové! Letecká katastrofa a bloudění Aljaškou chtělo prostě víc rozepsat, na můj vkus se tam hrdinové zdržovali velmi málo, a velice brzo se vrátili zpátky do civilizace. Takový ten typický boj o přežití tam bohužel nebyl. I tak se to četlo ale s lehkostí a s celkem sympatickou hl. hrdinkou. Za mě 3,5 * :)
Kniha Slepá vášeň v seznamech
2004 | Krajina plná stínů |
2012 | Mezi láskou a smrtí |
2001 | Princezniny deníky |
2004 | Andělé smrti |
2011 | Nenasytná |
I když tato autorka napsala velkou spoustu knih, tak toto je teprve 3. knížka, kterou od ní čtu. První dvě byly historické romance a bylo to už před dávnou dobou. Tahle z prostředí současného Hollywoodu mě bavila. Někdo tady napsal, že mu chybělo víc akce a delší pobyt v divoké přírodě. Tak ať si přečtě nějaký thriller, který bude víc akční a děsivý. Já dostala přesnou dávku všeho, co jsem v té chvíli potřebovala - trošku romance, trošku detektivky. A o to, podle mě, autorce šlo.