BaraRose komentáře u knih
Krásná kniha plná lásky, vášně a zklamání. Sparks opět nezklamal a ráda si opět knížku přečtu, avšak film se mi tedy líbil o něco více. Kniha byla občas v některých scénách zdlouhavělá, ale překrásná. Nicholas umí vždy překvapit koncem!
Velice zajímavá kniha, která vás může naučit spustě věcem. Pokud člověk věří, dokáže mnoho. Velice hezky napsané, rychle se čte.
Nejlepší kniha, co jsem za poslední rok četla. Musím říct, že knížka mě donutila k pozamyšlení se sama nad sebou. Děj vtipný, zároveň pochmurný, což se trošku i dalo očekávat. I když, ačkoli jsem věděla o konci, stále jsem v naději doufala, že to dopadne dobře. Je vidět, že Jojo si nad tím dala pořádnou práci, což se vyplatilo! :)
knížka je velice dobrá, zvlášť pro ty, kteří neumí pořádně anglicky a plánují jet do ciziny dělat Au Pair. já sama v září odjíždím, a myslím, že tahle kniha mi pro začátek velice pomůže.
překrásná kniha s úžasným dějem a popisem doby kdy žil Ota Pavel jako malý chlapec
kniha se dobře čte, občas se najdou vtipné části, doporučuji :) sice jsem ji četla za svých mladých let, ale klidně bych si zrovna tuto knihu od autorky přečetla znovu.
kniha se dobře čte, příjemná, občas se člověk zasměje nad pubertálními výkony mladé dívky, myslím, že knihu mohu doporučit