barbb8k komentáře u knih
Tento díl byl o trošku horší než předchozí dva.
Ze začátku jsem vůbec nevěděla o co v knize jde, ale asi po sté straně začalo všechno dávat smysl, neboť autorka začala s vysvětlováním.
V knihách byla jedna postava, kterou jsem v prvním a v druhém díle milovala, ale ve třetím si to pořádně pokazil.
Kdybych měla psát, jak je série úžasná, byli by jsme tu hodně dlouho. Jednoduše, všechny tři knihy jsem si strašně moc užila a nemohla se od nich odtrhnout.
A jestli si chcete přečíst knihy, které ve vás utvoří mnoho protichůdných pocitů, tak je to přesně tato série.
Ze začátku jsem sice bojovala se slovenštinou, ale časem jsem ji přestala vnímat a už se mi četlo o poznání lépe.
Už prolog mě nalákal a zbytek jsem si také užívala.
Od děje se nedalo odrhnout, i když tu bylo více částí, které jsem chtěla přeskočit, protože mě úplně nebavily, ale našly se tu i takové, od kterých jsem nemohla jednoduše odejít.
Kniha byla podle mě originální a nelepší na celé knize byli vlkodlaci. Ty jsem si opravdu zamilovala.
Pokaždé jsem se těšila, jakou objevím básničku na začátku kapitol.
Konec mě strašně překvapil. Jakmile jsem knihu dočetla, asi hodinu jsem přemýšlela, cože se tam zrovna stalo?!?!?
Tento díl je o trošililinku horší než předchozí. V ději se vyskytuje více částí, u kterých jsem měla nutkání přeskakovala, ale to mi zase tolik nevadilo.
Jako u prvního dílu, byly v knize úžasné postavy (přibylo jich vážně hodně), ale jako vždy i podstavy, které mám chuť zabít.
Tentokrát mě děj tolik nechytl, ale stejně jsem četla pořád.
Konec se dal trošku předvídat, ale ne zase moc. Jakože byla jsem přemýšlela, ale zároveň nebyla...
Moc se těším na další díl.
Tuto knihu čtu podruhé, takže je to vlastně rereading a stále mě to strašně baví.
Podle mě by kniha měla být spíše zaměřená pro mladší čtenáře, ale i u starších si najde své obdivovatele.
Do děje jsem se začetla a nemohla přestat číst.
Děj je velmi originální, postavy jsou velmi sympatické (hlavně Leo, toho si musí zamilovat každý), zase až na nějaké výjimky, které bych nejraději svlékla z kůže.
To co se událo na konci, jsem opravdu nečekala.
Tato knížka mě na začátku velmi bavila. Moc se mi líbilo, jak autorka popisovala části, kde se Chriss snaží porozumět lyžím a kdy se učí na nich jezdit. Dále se mi moc líbilo jak autorka krásně popsala prostředí, kde se děj odehrává.
Všechny postavy byly moc sympatické, hlavně Chriss.
Teď přemýšlím, kdy se děj rozjel... Asi někde za půlkou.
Tak toto byla ta nejdokonalejší knížka od českého autora, kterou jsem kdy četla. Teď se začínám nenávidět, že jsem tu knížku začala číst. Ten konec!!! Jak jste nám to mohla udělat?!?!?
Miluji celý svět a hlavně všechny postavy.
Autorka umí dokonale popsat prostředí, ve kterém se děj odehrává.
Všechny postavy jsou naprosto dokonalé. Strašně moc lituji jeden pár, který jsem na začátku neměla moc v lásce, ale na konci jsem kvůli němu probrečela celou krabičku kapesníků.
Strašně dlouho jsem přemýšlela, jaký má kniha zápory, ale vůbec na nic jsem nepřišla.
Jsem strašně ráda, že mi autorka knihu poslala, protože je to naprostá dokonalost.
Potřebuji další díl!!!
Tuto sérii mám moc ráda a to že je od českého autora je ještě bonus.
Od čtení jsem se nemohla odtrhnout a musela ji číst pořád.
Obě knihy jsem četla asi už čtyřikrát. A když jsem ji četla teď, uvědomila jsem si, že v prvním díle je strašně moc spoilerů na druhý díl, a nebo jsme v druhém díle našla část, která byla považována za záhadu, ale v prvním díle byla vysvětlena.
První díl je určitě lepší než druhý, protože v prvním díle je stálý děj a vždy se tam něco děje, ale v druhém je více částí, které mi připadaly zbytečné zdlouhavé.
Takže všem, kteří mají rádi knihy, ve kterých lidé ovládají elementy.
Wow tuto knihu jsem četla doslova na jeden zátah. Nedalo se od ní odtrhnout, protože jsem nikdy nevěděla co bude následovat v další kapitole a aby to náhodou nezměnilo celý děj...
V knize je hodně částí kdy jsem měla motýlky v břiše, ale je tu více smutných částí. Myslím že toto je nejsmutnější díl z celé série.
U této knihy jsem asi vypotřebovala celou krabičku kapesníků, jak jsem strašně brečela...
Myslela jsem si, že tento díl, bude spíš o zamilovaném párečku Renovi a Kelsey, ale dopadlo to jinak, než jsem myslela. I přesto se mi tato kniha moc líbila. Celý děj mě velmi překvapil. A teď už nevím, koho z kluků/tygrů mám radši.
Tato kniha mě úplně dostala, četla jsem ji v češtině i ve slovenštině, ale i tak ve slovenštině je kniha super. V knize jsou sice části, které nejsou úplně dokonalé, přesto jsou krásné, ale nejvíc je tu částí, při kterých se vám zastavý srdce, dech a břiše se vám rozlétnou motýli.
Když jsme knihu četla poprvé, strašně moc se mi líbila a v tu dobu patřila mezi moje nejoblíbenější knihy. To bylo před dvěmi lety. Ale když jsme ji teďka začala číst znovu, moc se mi už nelíbila, ale doufala jsme, že se do ní začtu a bude to v pohodě, ale ne. Opravdu jsme se nutila, abych ji dočetla.
V knize jsou sice krásné části, ale těch je asi pět a zbytek... Jako kniha se dá přečíst, ale ne že bych ji teď četla znovu.
Takže asi nedoporučuji. Podle mě je pro dívky do 12 let.
Kniha se mi líbila. Začátek nebyl vůbec zdlouhavý, protože už v prvních dvaceti stranách se začne děj rozjíždět. Je pravda, že v celé knize jde pouze o jednu věc, takže se to tam opakuje stále dokola, ale i přes to je děj pěkný.
Kniha je velmi originální. Autorka mohla dát do příběhu draky, ale místo toho se v knize objevují vrány s magickými schopnostmi.
Takže když to shrnu, + pěkná kniha, krásná obálka, originální děj s vránami a na konci bylo velké WOW.
- Děj se omílá kolem jednoho tématu a to mě už v půlce začalo nudit.