Barca055 komentáře u knih
Kniha je Parádní!!!
Ani chvilku jsem se nenudila a konec mě určitě překvapil. Čekala jsem všechno, ale tohle určitě ne.
Četla se úplně sama :)
Vřele doporučuji!!
Tak tuhle knihu jsem četla hned, když vyšla. Je to sice už několik let, ale doteď si celý příběh pamatuji. Super napínavý příběh
Doporučuji :)
Druhý díl určitě nezklamal :)
Poutavý příběh od začátku do konce!!
Doporučuji!!
Tahle kniha mě bavila. Někdy jsou v knize pasáže, které kdyby tam nebyly, tak by se nic nestalo, ale i tak mě kniha nadchla :) Je to super oddechovka.
Postupem času začala být kniha i dost napínavá, takže určitě doporučuji k přečtení!!
Hezká kniha :)
Doporučuji k přečtení hlavně rozmazlencům, kteří si myslí, že jim patří celý svět.. U knihy je nutnost přemýšlet o sobě samé a to je na ní super. Uvědomíte si, že i když si myslíte, že máte všechno, záhy nemusíte mít vůbec nic...
Děkuji za tuto knihu :)
Krásný příběh, který je suprově napsaný. Autorovu představivost bych rozhodně chtěla mít :)
Určitě doporučuji!!
Kniha mě moc nebavila. Kdyby měla o několik desítek stran méně, vůbec nic by se nestalo.
Moc se mi líbil děj, nikdy jsem nic takového podobného nečetla, ale podání toho textu se mi nezamlouvalo. Vždycky jsem měla vyhlídnuté kapitoly, u kterých jsem od začátku věděla, že mě budou bavit, ale potom přišly kapitoly, u kterých jsem od začátku věděla, že to bude děs. Chvílemi jsem se ztrácela v ději a hlavně ve jménech.
Je to taková normálka. :)
Tak u téhle knihy jsem se fakt nasmála :)
Děj je super napsaný a lidi v mém věku určitě tato kniha bude bavit. Je to taková oddechovka, ale určitě neurazí.
Jednu hvězdičku jsem strhla, protože v nějakých částech jsem se ztrácela a trochu i nudila, ale jinak je kniha super!!
Tahle kniha neurazí, ale ani nějak zvlášť nenadchne. Děj je napsaný hezky, chvilkami to bylo i napínavé, ale abych o ní všude básnila, to asi ne.
Bylo to hezké čtení, ale ke knize se už asi nevrátím :)
Moc hezká kniha. Moc se mi líbí nápad autora, který je opravdu originální. Kniha je napsaná spíše pro mladší čtenáře, ale i starší si přijdou na své. Četla se opravdu rychle.
Doporučuji!!