Baubouka komentáře u knih
Zmatené a zdaleka ne tak poutavé jako první díl, knížku jsem ani nedočetla..
Po přečtení 10 dílné série (Percy Jacksona a Bohů Olympu) jsem od této série čekala trochu víc, neříkám, že je špatná, ale není výborná jako Percy a Bohové... Doufám, že ostatní díly můj názor vylepší :D.
Za mě nejlepší díl série!! Zajímavé zápletky a rozzuzlení! Krásně promyšlené a úžasně napsané, konec byl naprosto úžasný a líbí se mi jak to spisovatel vymyslel s páry. Nejde popsat, vtip, láska a napětí dohromady je naprosto skvělé!! A je mi líto, že končí...
Jako vždy geniální!! Nvím jak jinkak to popsat... Vše je opět krásně promyšlené a nic se tam nestane jen tak. Vtipně a zajímavě napsané, takže to každého musí uchvátit do víru děje. P.S. nejvíc se mi líbilo jak byl Percy a Annabeth v Tartaru!
Konečně jsou Řekové a Římani dohromady. Vše je krásně promyyšlené a krásně do sebe zapadá. Doufám, že po těch párech zůstanou spolu :D. Zápletka je geniální a vše okolo taky,
Snad lepší než celá série Percy Jackson... KOnečně jsme se k Percymu dostali a říkám vám je to naprosto supeer. Nové postavy jsou úžasné a zápletky a zádrhely jsou lepší alepší. Je krrásné jak vše navazuje na předchozí sérii (ale už chci aby tam byla Annabeth)
Krásné pokračování na Percyho Jacksona... Všechno do sebe krásně zapadá a před vámi se otevírají tajemství, která zůstala uzavřená v Percym Jacksonovi!!! Nejřív mi pěkně vadilo, že nevím co je s Percym, ale Jason a spol jsou naprosto skvělíí.
Nejde vyjádřit slovy jak krásná tato série byla... Zkonbinování vtipu a lásky je naprosto úžasné! Hned jdu číst volné pokračování na tuto sérii - Bohové Olympu (určitě bude stejně dobrá jako Percy Jackson).
Jeden díl lepší než druhhý, vtipné, romantické a poutavé. Postavy jsem si zamilovala a nechce se mi věřit, že zbývá už jen jeden díl!
Po tom co jsem dokoukala film, jsem nemohla čekat až natočí další... Knniha mě naprosto uchvátila, postavy si zamilujete. Obdivuji spisovatele, jakým vtipným a poutavým způsobem napsal knihhu!!