Bee | Komentáře u knih | Databáze knih

Bee Bee komentáře u knih

Alchymie věčnosti Alchymie věčnosti Avery Williams (p)

Alchymie věčnosti je spíš taková oddechovka, ale samotné téma mě bavilo. Co se týče postav, oblíbila jsem si snad každého, ale mezi moje favority patří Sera a Noah, což se dalo čekat a autorka to tak určitě chtěla. Hlavní zápletka byla až roztomilá, ale bralo mě to, a to je hlavní. Tak nějak nevím, co si myslet o závěru knihy, protože mi to připadalo takové dvojsmyslné, takže jsem zvědavá na další díl.

17.10.2013 4 z 5

Nekonečnost Nekonečnost Rachel Ward

Tahle série má obří potenciál, který autorka využila pouze ve druhém díle. Tohle bylo nemastný, neslaný, většina scén se mnou absolutně nehnula a tak nějak mi to nesedlo. Postavy jsem si oblíbila v předchozím díle, ale tady nikdo nijak nezazářil. A pořád tak nějak nedokážu přijít, co vlastně byla hlavní zápletka.

06.09.2013 3 z 5

Dvanáctka Dvanáctka Justin Cronin

Popravdě řečeno jsem se Dvanáctky docela obávala, protože prvním dílem autor nasadil laťku hodně vysoko. Ale překvapil a povedlo se to snad ještě líp. Vracíme se tu zpátky do roku Nula, na začátek epidemie a zároveň sledujeme situaci po pěti letech od prvního dílu. Baví mě, že je všechno tak propojený a všechno se vším nějak souvisí. Rozhodně to stálo za přečtení, atmosféra v knize je perfektní a na další díl se těším.

04.09.2013 5 z 5

V kůži supermodelky V kůži supermodelky Meg Cabot

Začínala jsem číst s tím, že se mi do ruky dostal nějaký dívčí románej na způsob Žába k zulíbání a nakonec se z toho vyklubal naprosto parádní příběh. Začátek byl trochu slabší, proto ty tři hvězdy :)

12.03.2012 3 z 5