Beni Beni komentáře u knih

Cena nevinnosti Cena nevinnosti Rebecca James

Velice zajímavá kniha... nelituji za koupi... líbilo se mi prolínání psaní z pohledu Tima, které bylo psáno v první osobě, a z pohledu Anny, což pro změnu bylo psáno ve třetí osobě... jen mohl být konec více rozvinutý, najednou to bylo celé ukončené... a uvítala bych zavření té proradné mr**y jménem Lilla!!!

27.07.2014 4 z 5

Zakázaná přitažlivost Zakázaná přitažlivost Kateřina Petrusová

Tuto knihu ze série miluju... Henry byl tak roztomilej, pane bože.... to přece nemůže být konec této série.... :-(

PS: tuto knihu jsem četla jako první, byla tam spousta náznaků, které mě donutily přečíst první dvě knihy... a vůbec nelituji. Čestné místo v mé knihovně!!!

Nepřítel mého nepřítele Nepřítel mého nepřítele Kateřina Petrusová

Ach jooooo, chci další knihy od této spisovatelky!!! Píše naprosto skvěle :-)

Nebezpečná láska Nebezpečná láska Kateřina Petrusová

Skvělá, úžasná, perfektní knížka :-) Nemohla jsem přestat číst, dokud jsem ji nedoklepla :-) Všem, kdo mají rádi v knize napětí a romantiku zásadně doporučuji :-)

a co si budeme povídat... tu Bavettovic matičku bych .......... grrrrrrrrrrrrrrrrr...... :-D

Nespoutaná Nespoutaná Portia Da Costa

A je to tady, o proti první dílu veliké zlepšení. Mnohem lepší :-) Těším se na dašlí díl :-)

17.07.2014 4 z 5

Svedená Svedená Portia Da Costa

Možná jsem čekala něco víc. Na každé druhé stránce sex a děj hodně potlačován. Další díly si ale určitě přečtu. :-)

17.07.2014 3 z 5

Stalo se mi všechno Stalo se mi všechno Eva Urbaníková

První kniha, kterou jsem od této autorky četla, takže nemohu srovnat s jinými díly od této autorky. Měla jsem co dělat, abych ve vlaku udržela slzy. Jinak, dle mého, zbytečně moc vulgarismů.

12.07.2014 3 z 5

Poslední oběť Poslední oběť Richelle Mead

Kvůli této sérii jsem si kupovala čtečku, abych ji mohla mít kdekoliv s sebou :-)
Co si budem povídat, já čekala famóznější závěr, ale co nadělám. Bylo to úžasné i tak :-)

Těm, kdo o této sérii vědí jen to, že je o upírech, a proto si ji nechtějí přečíst (například kvůli předsudkům ze Stmívání), řeknu deset slov: "MUSÍTE TO ZKUSIT! CHYTNE VÁS TO A JEN TAK NEODLOŽÍTE! :-D

Spoutáni magií Spoutáni magií Richelle Mead

Už nevím jak lépe chválit :-) Miluji knihy z této série... jsou fantastické. Všem je doporučuji :-)

Krvavý slib Krvavý slib Richelle Mead

Při čtení jsem nevydržela a psala kamarádce, jak to dopadne! Ta potvora nechtěla nic říct, tak jsem knihu opět musela přelouskat během jednoho jediného dne...:-D .... výsledek? PARÁDA:-)

Stínem políbená Stínem políbená Richelle Mead

Úplná fantazie - pro mě - úžasné pokračování, napínavé a totálně strhující... jen tak dál :-)

Mrazivý polibek Mrazivý polibek Richelle Mead

A já už se bála, že to neskončí tak, že bude s Dimitrijem. :-) Super pokračování, nad kterým jsem tajila dech, jak to bude pokračovat :-)

Vampýrská akademie Vampýrská akademie Richelle Mead

Naprosto skvělá kniha :-) Rychle se čte, napínavá, vtipná no a Dimitrije a Rose si prostě musíte zamilovat :-)

London Road London Road Samantha Young

Skvělé pokračování, hned jsem se do Jo a Camerona zamilovala :-) Jo je vážně moc silná osobnost, když to takto vše zvládala... víc neprozradím. Všem doporučuji přečíst!!! :-D

10.07.2014 5 z 5

Rozkoše léta Rozkoše léta Evie Hunter (p)

Krásná oddechová kniha :-)

08.07.2014 5 z 5

Láska bez scénáře Láska bez scénáře Tina Reber

Velice čtivá knížka - jen tak ji neodložíte :-) Doporučuji :-)

06.07.2014 5 z 5

Scénář lásky Scénář lásky Tina Reber

Úžasné pokračování, místy mi přišlo mnohem lepší než první díl. :-) Určitě přečtu vícekrát a doporučuji :-)

06.07.2014 5 z 5

Akademie Evernight Akademie Evernight Claudia Gray (p)

Mohu se zeptat,jak jdou díly této série za sebou?

01.07.2014

Nezkrotná Nezkrotná Sylvia Day

Dnes jasem na stránkách www.martinus.cz četla, že plánují vydat 4.díl série Crossfire (Captived by You) v originálu 1.11.2014 - tak snad je to pravda a snad to co nejdříve přeloží i do češtiny :-)

29.06.2014 5 z 5

Očarovaná Očarovaná Sylvia Day