Beni komentáře u knih
Proč? Proč vždy musíte dojít na konec knihy? Úžasné, prostě skvělé, nemám slov. Jen děkuju, že tam byla přidána kapitolka O DVA MĚSÍCE POZDĚJI, jinak bych asi umřela :-)
Úžasný příběh :-) Nemohu se dočkat posledního dílu, kde to bude z pohledu Remyho :-)
Není to sice nic překvapivého, ale další díly si také určitě přečtu :-)
Strašně dlouho mi trvalo, než jsem se do knihy začetla, ale nakonec to bylo dobré :-)
Opět se čte jedním dechem :-) Tato série nemá chybu :-)
Špičková kniha :-) Chloe nemá chybu fakt :-) Hodně jsem se nasmála :-) Všem vřele DOPORUČUJI :-)
Pro mě TOP z této série, prostě vede :-)
Skvělé pokračování :-) Napínavé, jak to vše dopadne :-)
Skvělá kniha, která je už propracovanější. Líbily se mi přednášky o Danteho dílech... velice zajímavý nápad :-) Těším se na další díly :-)
Kniha se mi zdála o něco slabší než předchozí 2 díly, ale to na celkovém hodnocení nic nemění... TOP for me :-)
Snad se dočkáme i toho 4.tého dílu :-)
Nádhera! Prostě WOW! Nejdříve se četla jako e-book, ale po dočtení ve 3 hodiny ráno, jsem si ji hned v 8 musela koupit i s druhým dílem v knihkupectví a jsem prostě nadšená!!! Jen tak dál :-)
Vzhledem k tomu, že porovnávám se sérií Crossfire, musím dát 4*
Je slabší, ale čte se dobře :-)
Místy docela nudné :-( Ale jinak pěkný příběh. Určitě si koupím i zbytek dílů ze série :-)
Velice čtivé :-) Jsem zvědavá na další díl... Velice oceňuji poznámku o hrdinech z předešlých dvou knih :-)