Beriynka

Moc krásný příběh, určitě se k němu ještě někdy vrátím.

HP je srdcovka ❤️ Čtu již po několikáté, ale tentokrát poprvé ilustrované vydání a řeknu Vám - Je to nádhera!!!

Ani druhy díl nezklamal! Miluji příběhy obyčejných lidí z dávných dob.

Kniha se četla úplně sama a už se nemohu dočkat, až se vrhnu na další díl.

Kniha se četla úplně sama, čekala jsem oddechovku a taky se dočkala. Často jsem se zasmála, ale byly i smutné chvilky k zamyšlení.

Další skvělá kniha tohoto úžasného spisovatele! Už se těším, jak si po letech opět přečtu i ostatní díly.
Historicky roman + Follett = zaručený úspěch

Četla jsem na základě doporučení v obchodě a nelituji. Celá série porodní báby se mi moc líbila a doporučila bych ji každému, koho láká období středověku.

Čekala jsem možná o malinko víc, ale jinak pohodové odpočinkové čtení.

Knížka mě bohužel nijak neobohatila, ale na druhou stranu se na rozdíl od jiných dala dočíst až do konce