beruzzka beruzzka komentáře u knih

Nezkrotný horal Nezkrotný horal Suzanne Enoch

Lepší než 1.díl, líbilo se mi zo napětí, ta rozepře ve stylu Romea a Julie, mohlo to být ale o 50 stran kratší, kdyby se asi 100x neubezpečovali o své lásce :-D

05.11.2022 4 z 5

Ďábel nosí kilt Ďábel nosí kilt Suzanne Enoch

Klasika svého žánru s hezkou zákleptkou.

05.11.2022 4 z 5

Předvečerní láska Předvečerní láska Lisa Kleypas

Taková třešnička na konec a vlastně nejlepší díl. Beatrix mám spolu s Leem moc ráda a po tolika stránkách už jsem celou rodinu tak dobře znala. Líbí se mi, jak se Leo a Cam škádli, jak vsichnni říkají, že jsou divná rodina.
Moc se mi líbil vhled do války v době průmyslové revoluce.

Sezdáni za rozbřesku Sezdáni za rozbřesku Lisa Kleypas

Na tuhle dvojici jsem se taaaak těšila. Miluji smysl pro humor který má Leo.

Vábení za soumraku Vábení za soumraku Lisa Kleypas

Tak nevím, zda je Harry kladný hrdina? :-) Ale rozhodně bych mu taky podlehla. Připomínal mi majitele obchodního domu z jiné serie od L.K.

Sveď mě za úsvitu Sveď mě za úsvitu Lisa Kleypas

Asi bylo jasné, komu se bude věnovat 2.díl, za mě ze serie ten nejslabší, ale i tak velmi dobrý

Půlnoční romance Půlnoční romance Lisa Kleypas

To jsem se zase do něčeho pustila! Miluji knihy od Lisy! Píše velice čtivě a hlavní hrdinové jsou chytří. Sice Cam nebyl svým autoritativním chováním můj idol, moc se mi kniha líbila.

Zrádná říše Zrádná říše Julie Johnson

(SPOILER) Četla jsem hned po sobě všechny 3 díly a musím říct, že se mi to jako pohádka líbilo. Jen si myslím,že tak hezky vymyšlený děj by si zasloužil víc propracovaného Cartera, vlastně nic moc neříká, furt se hádají a přesto je to osudová láska?? ok, pohadka.

MOHLO TO BÝT O JEDNU KNIHU KRATŠÍ, KDYBY ŠKRTLI VŠECHNY CHVÍLE KDY EM BREČÍ.
na druhou stranu by se na to dobře hrála pijácká hra : napíte se vína vždy, když Em brečí, chce brečet, zamačkává slzu, teče jí slza..
Jo a od začátku je jasný že je henry gay a že má něco s tím Aldnem.
Jak říkám, jako 1.verze knihy super, ale kdyby tomu vychytala mouchy, mohlo to být boží :-)

12.10.2022 4 z 5

Šlechetný darebák Šlechetný darebák Suzanne Enoch

Naprosto boží, pravý badboy, moc jsem si knihu užila, děj šel rychle, byl zábavny.

06.10.2022 5 z 5

Ukradený polibek Ukradený polibek Suzanne Enoch

Tohle se mi vážně líbilo, svižné, vtipné, happy end, vše co tento žánr musí mít :-)

04.10.2022 5 z 5

Večery v pohádkovém domečku Večery v pohádkovém domečku neznámý - neuveden

Jako malá jsem ji měla ráda, líbily se mi něžné kresby.
Teď jako rodič po ní často sáhnu, když chci jen kratší pohádku. Hlavně 3 prasátka už umím zpaměti.

26.09.2022 3 z 5

Zase je dneska Zase je dneska Jiří Charvát

moc se mi to líbilo!

26.09.2022 5 z 5

V moci lásky V moci lásky Suzanne Enoch

Bezvadné, čtivé, pohodové. Madie se mi moc líbila :-)

25.09.2022 4 z 5

Láska k nepříteli Láska k nepříteli Suzanne Enoch

Druhý díl s Rafem byl lepší než první. Vždycky se mi líbí, když hlavní hrdinka není úplně hloupá a prozo jsem si Lis tak zamilovala. Nejvic mě pobavila chvíle, kdy si myslí, že je Rafael blázen a říká "on je schopný vyprávět, že byl u Waterloo" nebo když od říká dělníkovi, jaký je král a ona ho za to kárá :-D

prostě to bylo celé bylo vtipné, romantické, úžasně čtivé

25.09.2022 5 z 5

Svědectví o životě v KLDR Svědectví o životě v KLDR Nina Špitálníková

Tak silne pribehy, uzasne vybrani lide, kteri vam jako puzzle slozi obraz o Severni Koreji, mate pocit, ze ten obraz je fikce, ze to nemuze byt spravne a tak, cim dal vice zkoumate jednotlive dilky, az s hruzou zjistite, ze je to realne. Je to jako "1984" jen jeste pridali hladomor a znasilnovani.

14.09.2022 5 z 5

Vítězství lásky Vítězství lásky Barbara Cartland

Takova oddechovka co nijak neurazi, bohuzel ani vic nezaujme. pribeh by mohl byt vice propracovany, zapletka zapletenejsi :-)

05.09.2022 3 z 5

Nelži mi Nelži mi A. V. Geiger

(SPOILER) po prvnim dile, ktery byl opravdu woow, se mi druhy libil o dost min. To tessino tehotenstvi a strachy a tu jejich cistou lasku bez fyzicke stranky bylo tezke uverit, postava jeji matky byla jeste vic mimo.

27.08.2022 3 z 5

V bouři V bouři Sabrina Jeffries

Vubec nechapu, proc se kniha jmenu "v bouri". myslenka pribehu se mi moc libila, jejich potize i navrat Rhyse, ale zatimco zacatek hezky odsypal, konec se tahl, druha polovina knihy uz je jen o tom zda si maji nebo nemaji verit a je to porad dokola. Kdyby se autorka soustredila i na ostatni postavy bylo by to zajimavejsi.

26.08.2022 3 z 5

Osudový dopis Osudový dopis Vi Keeland

Takova ta kniha, kdyz chcete cist jen dobre veci, verit, ze lide jsou dobri a ze vsechno dobre dopadne. Proste pohadka :-)

11.08.2022 4 z 5

Elinor Elinor Georgette Heyer

Ve svem zanru moc hezka kniha, zajimava zapletka, libi se mi lehky sarkasmus postav a opravdový dej, kde nejde jen o milence, ale odehrava se cely pribeh.

09.08.2022 4 z 5