Betty11 Betty11 komentáře u knih

Všechno je správně Všechno je správně Lev Tygr (p)

Přemýšlela jsem zda bych někomu doporučila knihu k přečtení, a došla jsem k závěru - jasně v každém případě. Ona totiž ta mystika mísící se do humorných příběhů ze života má svoje kouzlo, a je to přesně tak jak píše - ..."ať uděláš co uděláš čtenáříčku - všechno je správně." Na svět přicházíme v zapomnění a vše je již dané, všechny naše životní zkoušky a že jsou občas krkolomné to dokazuje nejen kniha, ale život každého z nás. Jen se neberme tak vážně - na každý problém se podívejme s odstupem času - třeba už nám nebude připadat tak životně důležitý - třeba už bude dokonce i vtipný.
Všechno je dobré - všechno má svůj smysl a důvod - i když nám prozatím není znám.
Kniha pobaví i pohladí - dejte si ji :o) mně se líbila.

26.06.2014 5 z 5

Ostrov Duma Key Ostrov Duma Key Stephen King

Jedna kniha a co člověk to názor. Já Kinga miluju, a pokud, čas dovolí matce samoživitelce s pubescentní dcerou číst, tak je to ve většině kingovka. Ostrov Duma Key - nemuhu říct špatně, jen tentokrát asi jinak, kniha se (pro mě) rozjela v napínavost až od strany cca300 - zrealizovaná výstava obrazů. A pak už to frčí, vyloženě jsem se nebála, ale napínavé to bylo, takže jsem si nakonec přišla na své. Do té doby bylo tempo pomalejší - i když zase na druhou stranu měla jsem možnost díky pozvolnému nástupu seznámit se s Wiremanem, Edgarem a nakonec i s Jackem - jsou to fajn chlapíci.
I když to hodnotím tentokrát čtyřmi hvězdami, tak doporučuji - přečtěte si to a sami uvidíte :o)

09.06.2014 4 z 5

Čtyři po půlnoci I. - Časožrouti / Skryté okno do skryté zahrady Čtyři po půlnoci I. - Časožrouti / Skryté okno do skryté zahrady Stephen King

Já jsem opět spokojená. U první povídky napnutá jak kšanda, a u druhé jsem sice věděla co mně čeká, ale i tak se autorovi podařilo mně u svého díla zdržet :o)) .

28.01.2014 5 z 5

Druhé jaro Mimi Tulipanové Druhé jaro Mimi Tulipanové Susanna Kubelka

Doporučuji jako letní odpočinkové čtení, které pobaví a posilní důvěru vás samým, že každá z nás je krásná a zaslouží si to nejlepší. A garantuji že do 2 - 3 dnů nebudete mít co číst.

31.10.2013 5 z 5