blacklucie komentáře u knih
První půlka knížky bylo zajímavé a příjemné čtení...a pak začalo jít do tuhého. Už dlouho se mi nestalo, že by mě kniha tak silně zasáhla. I když jsem jí dočetla, ještě několik dní jsem se myšlenkami nedokázala odtrhnout. Tolik krásy a bolesti dokázala autorka namíchat v jedné knize. Určitě se ke knize ještě vrátím
Knihu jsem četla dávno a několikrát, byla to moje srdcovka. Pak jsem viděla film, z něhož jsem byla dost rozladěná, ale postupem času jsem si i k němu našla cestu. Když slyším hrát Pure Shores od All Saints, okamžitě mi naskočí Pláž. U mě dobrý!
Ke knize mám sice několik výhrad, ale musím říct, že i když technika léčebných kódů je popsána až ke konci, než se k nim člověk prokouše, počte si o neuvěřitelně zajímavých jevech kvantové fyziky popsaných natolik srozumitelně, že jsem to pochopila i já. Určitě nesouhlasím s tím, že podstatný je pouze návod na str. 220 a zbytek je odpad. Ano, je to psáno příšerným americkým stylem. Ano, autor některé věci opakuje několikrát jako na předváděčce titanových hrnců. A ano, zařazení dopisů nadšených klientů do knihy je nemožné...ale přesto podle mě stojí za to si knihu přečíst.
Knihu jsem četla až po té, co jsem asi 3x viděla film...kniha je skvělá, ale film fantastický, jeden z mých českých nejoblíbenějších.
Tato kniha není pro každého a svého čtenáře si sama najde...kniha je nabitá informacemi, které lidé většinou vědí nebo tuší, ale ne vždy jsou ochotni si je připustit. Souhlasím ale s komentářem Jelitovny potud, že některé věci jsou v knížce až "omílány" pořád dokola, ale i to má možná svůj význam :)