BlackWidow komentáře u knih
Kniha byla pro mě velmi zajímavá,už tím,že tam nevystupuje Joona Linna. Pravdou je,že téma bylo úplně jiné,než na jaké jsem u Keplera zvyklá,ale nebylo to zase nejhorší. Jasmin mi přišla docela sympatická. Chtěla vlastně ochránit jen svého syna za jakoukoli cenu.Taky je pravda,že nikdo z nás přesně neví,jaké to na "té druhé straně" je a jak bychom se zachovali my.. Přemýšlela jsem proto zda dát 4* nebo 5*,ale jak už psala níže jana1976,tu 5* jsem si schovala pro mého oblíbence Joonu.. :-)
Ze začátku jsem si myslela,že to nebude nic moc,ale dost jsem se zmýlila. Hlavní hrdinka mi byla velice sympatická a když jsem tušila,kdo by mohl být hlavním podezřelým,tak mě rozuzlení nakonec překvapilo. :) Těším se na další knihy,které doufám budou co možná nejdříve.:-)
Velice jsem se těšila na páté pokračování Hammarbyjské série,ale trochu mě kniha zmátla. Ze začátku jsem se v tom trochu ztrácela,trochu se to tam jakoby motalo páté přes deváté,ale ten konec to pak docela vylepšil. Ale jinak je celá série moc čtivá a dobrá. :)