BlanickyRytir komentáře u knih
V době, kdy jsem otevřel první stránky této knihy a doslova se topil v příběhu, nenapadlo mě, že pan Scott bydlí ve stejné ulici v Dublinu, jako já.. Michaela potkávám pravidelně v Tescu a několik měsíců se ho chystám oslovit :D
Dočteno po 4 letech, kdy mi knihu půjčil přítel, který se na cestu bojovníka vydal a dosáhl neuvěřitelných výsledků..
první kniha, u které jsem strávil více řasu dohledáváním faktů, než samotným čtením :D neuvěřitelné dílo!
v polovině mi došel dech, ale určitě se ke knize vrátím..
Knihu jsem půjčil a už se mi nevrátila, proto se mi příběh pomalu vytrácí, což je škoda, pže to byl právě tento titul, který mi v pubertě pomohl otevřít oči
K této knížce se budou vracet všechny generace mé rodiny povinně :D
Srdcovka, důstojné pokračování I.dílu, předčí ho v akci a zamilování si postav..
Celkem odbytý konec, ale atmosféra byla po celou dobu úžasná a stále se zhušťovala, rád si jí v budoucnu připomenu už jen díky těm 3/4 knihy
Kniha byla dárek pro maminu, ale sám jsem jí za necelé dva dny zmáknul. Četla se velmi lehce a byla celkem napínavá, i když jsem čekal víc a další tituly od Bryndzy již nezakoupím.