Řeka bohů II přehled
Wilbur Smith
Řeka bohů / Rieka bohov série
Rok pro celosvětovém úspěchu románu Řeka bohů vychází z pera mistra afrických příběhů pokračování tohoto světového bestselleru, neméně úspěšná Řeka bohů II. Mezi oběma příběhy však uplynuly čtyři tisíce let. Duraid a jeho nádherná manželka Roana jako první objeví hrobku královny Lostris. naleznou zde pergameny, ve kterých truchlící Taita popisuje pohřeb faraona Mamose i s veškerým jeho bohatstvím. Senzační odkaz ze záhrobí se stane vodítkem k hledání báječného pokladu a rozluštění faraonova tajemství. Rozpoutá se divoká bitva, ve které mnozí jednají bez zábran, aby dosáhli svých dílů.... celý text
Literatura světová Dobrodružné Historické romány
Vydáno: 1997 , AlpressOriginální název:
The Seventh Scroll, 1995
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Řeka bohů II. Přihlašte se a napište ho.
Moje nejoblíbenější kniha. U žádné jiné se mi nestalo, aby se mi tak přesně trefila do vkusu a i když mám rád i jiné autorovy knihy, tato je pro mě výjimečná. Proto ji raději nechci hodnotit, nebyl bych objektivní.
Kniha Řeka bohů II v seznamech
v Přečtených | 1 811x |
Ve stresu a chvatu tuto knihu neotvírejte. Ale pokud se chcete lehce, pomalu, pozvolna a beze spěchu vnořit do barvitého světa starého Egypta a užít si autorovy znalosti nejen historie, ale i jazyka, nemůžete zvolit lépe. Bez jednoho otroka, jaký by byl osud Egypta?