bohejsova

Tato kniha mě vážně neoslovila... Nebylo to pro mě lehké číst, často jsem se musela vracet, protože to občas nedávalo hlavu ani patu, ale může to být jen mnou... Knihu už bych si nikdy znovu nepřečetla.

Tuto knihu jsem měla v povinné četbě, ale vždycky mě lákalo si ji přečíst, ale byla jsem z ní dost zklamaná.... Kniha pro mě byla často matoucí a nepochopitelná a taky jsem čekala něco od knihy víc, když o ní lidi často "básní".

Toto byla první kniha z povinné četby 20. století, která se mi dobře četla a zalíbil se mi její děj, jedinou výtku ke knize kterou mám je její konec, prostě tohle jsem vážně nečekala a upřímně to mělo blbý konec....Myslím to tak, že to prostě najednou bylo BUM a byl KONEC, kdyby tam byla nějaká zápletka, ale ono ne...

Tato knížka se mi velice líbila ne jen tím, že jsem viděla i film, který mě pak nalákal k této knize, ale celým svým příběhem. Ještě jsem nečetla knihu v nemocničním prostředí, ale i tím mi připadala kniha odlišná od jiných romantických příběhů.

Kerstin Gierová je velmi dobrá spisovatelka, její knihy se dobře čtou a ani tato kniha není výjimkou...Kniha se mi moc líbila a i když jsem měla jednou nebo dvakrát chuť přeskočit celý pohled Quinna či Matildy...Teprve někde v půlce knihy jsem pochopila, že tato kniha bude mít pokračování a že to bude další trilogie z fantasy světa od Kerstin... Jsem strašně nedočkavá a velice se těším až Kerstin vydá zbylé dvě knihy, doufám že to bude co nejdřív.