bongie komentáře u knih
Geniálně napsané..naservirovane čtenáři bez cukrlatek, syrové, lidské, humorné.
Pro mě hodně zoufale čtení..neodložila jsem ji jenom ze zásady, že knížky vždycky dočítám.
Objektivně moc hezky napsaná knížka, líbezná, milá, pohádkově propletená, zajímavá myšlenka.. Jenom se mi neuvěřitelně špatně četla a vůbec nevím, čím to.
Po přečtení knížek Jedna želva za druhou a Hvězdy nám nepřály jsem se těšila na další autorovu knihu. Na začátku jsem se vůbec nedokázala do knížky začíst a čekala jsem, kdy to přijde. Nepřišlo. Na důvod jsem nepřišla, ale za mne knížka nezáživná, nezajímavá.
Zajímavá kniha, její největší kouzlo spočívá v pozoruhodném představení a nahledu do nitra člověka s psychickou chorobou.
Kniha čtivá, ale absolutně nenadchne. Těží z příběhu prvního dílu "Než jsem tě poznala" a jedná se o dosti umělé nastavování ničeho.
Velmi čtivá knížka, obsahuje několik užitečných principů, kterými by se měli řídit všichni, kteří chtějí žít naplněný života a neustále se posunovat dál.
Fajn kniha rozšiřující všeobecný přehled. Když má někdo svůj sen a dokáže mu vše podřídit a jít si za ním přes veškeré překážky, dokáže velké věci. Přesto pro mne ne moc dobře čtivá.
Líbezná knížka, která se krásně čte a nechá ve člověku příjemný pocit.
Knížka ve mě nechala silný dojem a musela jsem o ní po dočtení dlouho přemýšlet. Nebrala jsem ji jako milostný příběh (to bylo průhledné už od začátku). Ale nese poselství toho, že se nemáme spokojit s málem. Stále se můžeme posouvat dál a dokázat v životě hodně - stačí jenom chtít a jít si za svým cílem. Prostě "nebýt malí"...Zároveň je pro mne velkým tématem otázka možnosti rozhodnutí o svém bytí.