Book.lover.17 komentáře u knih
Boží knížka, miluju tuhle sérii, i když se to ze začátku hrozně vleče tak nesmíš skončit a číst dál, vtáhne tě to do děje a už nepustí, miluju ty zvraty, fantasy jsem nikdy moc nemusela, ale tahle série je skvělá, třetí díl asi nejlepší a myslím že tuhle sérii už nic nemůže překonat, miluju to, doporučuju 10/10
Boží knížka, miluju tenhle vibe, i když se nejdřív hrozně vleče, pak je to skvělý a nemůžu se odtrhnout, doporučuju 10/10
Opravdu boží knížka, milovala jsem ty zvraty, i když moc nemusím fantasy, tak byla skvělá, hned jsem si musela přečíst i ostatní díly, doporučuju 10/10
Moje oblíbená knížka, nejdřív jsem si říkala „česká autorka, starší knížka, nebude to nic moc“, opak je pravdou, tahle knížka mě celou dobu držela a nehodlala pustit, dojemný příběh, trochu jsem si i pobrečela, moc krásná obálka a ještě lepší obsah v ní, doporučuju 10/10
Pokud hledáš knihu, která tě dostane ke čtení tak doporučuju, nikdy se mi nestalo, že mě knížka pohltila tak moc jako tato, přečetla jsem ji jedním dechem, doporučuju 10/10