Bookgirl666 komentáře u knih
Knihu jsem si našla v knihkupectví. Ve zkratce lituju, že jsem tam ten den vůbec vkročila. Na knize mě zaujala divná obálka se symbolem kachny - ještě štěstí, že mi pak laskavý autor význam této symboliky v knize osvětlil. Pětkrát. Zhruba tolikrát se také dozvíme detailní informace o poprsí hlavní hrdinky - škoda, že se totéž nedá říct o jejím charakteru. Plochost jeho postav je tak pouze jednostranná, a to ne tím správným způsobem. Pevně doufam, že se autorův přístup k ženským hrdinkam nepromítá do jeho osobního života. Pokud tomu tak je, doporučila bych mu návštěvu psychologa a urovnání vztahů s matkou. Spíše než psaní komerčních knih bych také autorovi poradila vest si pod taktovkou zmíněného psychologa spíše deníček - za čtení takovychto obsahově i stylisticky zmatených slatanin by měl totiž raději někomu platit, než z nic netusicich čtenářů vysavat jejich peníze, mentální zdraví a volný cas, který by se jistě dal využít lépe. Třeba chcaním proti větru nebo čtením wattpadu.
PS: 0/5, to bych si už radši precetla cokoliv od Babiše.
PPS: Vysvětlete mu prosím někdo, jak se používají poznámky pod čarou. A pak mu seberte notebook.