BOOKgirl740

Miluju to, žeru to, miluju postavy, miluju ten příběh a sílu o přežití v divočině. Miluji to celé od začátku až do konce a ta obálka? To je luxus. Rozhodně to budu číst častěji a doufám že někdy přečtu nějakou podobnou pecku. (sorry za gramatiku). : )

Miluji tuhle sérii, začnete číst a už neskončíte. Je to prostě boží série.

Tahle kniha mi hodně zlehčila život a v den kdy jsem ji dočetla jsem byla plná optimismu. Udělala na mě hodně dobrý dojem a doufám že si někdy přečtu knihu tak dobrou, jako byla právě tato. DOPORUČUJI!

Hezký příběh, spoustu zápletek a nedorozumění. Případy které se můžou stát i nám. Myslím že kdo si chce zlepšit náladu tak tahle knížka je přímo pro něj.

Když jsem dočetla Kudy ke hvězdám, řekla jsem si, že musím mít další knihu od této autorky. Přečetla jsem a je to skvělá knížka o důvěře a trochu i té kuráže k životu. Prostředí na pláži a vůně CHURROS udělala skvělou atmosféru. Pohodová knížka co mi pomohla i když mi třeba nebylo nejlépe.
Ps: Kudy ke hvězdám pořád zůstává v mém srdíčku

Podle mě je to skvělá kniha ale já jsem ji nedočetla z toho důvodu že mě nezajímalo co se stane v další kapitole a četla jsem ji jen z donucení. Zatím ale co jsem z knihy četla tak příběh fakt pecka, takže jinak doporučuji : -)