Navždycky přehled
Nofreeusernames (p)
Navždycky (Nofreeusernames) série
1. díl >
Mei Bradleyová se pomalu smiřuje s tím, že dopis z Bradavic už nedorazí. Tuhle nespravedlnost naštěstí zmírňuje čokoláda, kterou fakt miluje! Když už jsme u toho, miluje i svého nejlepšího kámoše Travise, ale to mu nemůže říct, aby všechno nepokazila. U jejího úhlavního nepřítele Liama není co pokazit, protože s tím válčí už od třetí třídy. Přestane Liam někdy prudit? Uvidí Travis v Mei víc než jenom kamarádku? A dojde konečně i na vysněné rande?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Navždycky. Přihlašte se a napište ho.
(SPOILER)
za mě další skvělá kniha od této spisovatelky hrozně mi vyhovuje jak píše a ještě víc jak do knihy zapojuje zprávy z Messengeru .
celkově je dej tipicky a krásný.
láska - hádka - láska
Děj je mnohdy předvídatelný, ale v zásadě to nic neubírá na krásné atmosféře, humorných poznámkách, skvělých postavách a hlavně naprosto brilantním stylu, kterým je knížka napsaná. Ten mi doopravdy sednul a často jsem měla pocit, že je autorka v mojí hlavě. Také jsem si dokázala vytvořit vztah s hlavní hrdinkou a uměla pochopit její psychické trable, se kterými jsem se často ztotožňovala. Akorát v závěru jsem měla vztek snad skoro na všechny zúčastněné za jejich chování. Půlku hvězdičky strhávám i za pro mě moc rychlé navazování vztahů a podivný stav přátelství s Avou na začátku knihy. Přesto ovšem doporučuji! :)
10 právě čtených knih podle uživatelů (říjen)
16.10.2020
Knižní novinky (41. týden)
04.10.2020
„Žárlím na všechny, kteří tě nikdy nepotkali.“
„Proč jsou vlastně léčivé věci tak hnusné? Proč nemůžou prášky chutnat po čokoládě a mezi bylinkové čaje se počítat ty jahodové?“
„Myslíš, že umí Aquaman mluvit s velrybami, když jsou to savci?“
Více citátů z knihy najdete u autora.
Ocenění knihy (1)
2020 -
HumbookAwards
(Nejlepší česká kniha roku)
Kniha Navždycky v seznamech
v Přečtených | 1 017x |
v Mé knihovně | 338x |
přátelství, kamarádství láska nenávist pro dívky romantika střední školy vztahy mezi vrstevníky pro dospívající mládež (young adult)Autorovy další knížky
2020 | Navždycky |
2021 | Miluju tě. Já vím |
2022 | Letní noci |
2023 | Jsme nevyhnutelní |
2024 | Den po dni |
Keďže som začala čítať najprv dvojku tak som od jednotky čakala podobný úlet ...okej Ava je jedinečná a predsa Mei už bola klasika po rande s Travisom to bolo super ale ta Ďalšia linka s Liamom mi prišla nerozvinutá ...škoda :'/ bolo toho malo :-/