Letní noci přehled

Letní noci https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/487046/bmid_letni-noci-UmN-487046.jpeg 4 351 351

Když zakopneš, udělej z toho součást choreografie! Volné pokračování bestsellerů Navždycky a Miluju tě. Já vím. Všichni si myslí, že Charlee vede dokonalý život. S tanečními videi kraluje TikToku, míří za svým snem hrát v muzikálech, a navíc ji obsadili do hlavní role ve školním představení Pomády. Koho by napadlo, že slečna dokonalá trpí úzkostmi a v noci nespí? Sladké sny se jí vyhýbají i kvůli Noahovi, představiteli Dannyho, který se mu dost podobá – obléká se do černé a kašle na pravidla. Charlee ho nemůže vystát, ale letní noci mají svoje nepředvídatelné kouzlo…... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Letní noci. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (79)

kniho_terka
23.05.2024 4 z 5

Pokud hledáte nějaké romantické oddechovky, rozhodně byste neměli minout tuto sérii Navždycky. Letní noci jsou již třetím dílem a zase o něco lepší. Od začátku knihy jsem věděla, že je to přesně něco, co jsem potřebovala.
I když je to letní romantika, nebylo to jen o té lásce. Tahle kniha ukazuje i jiné téma, jako třeba stres ze školy. A taky to, že když v něčem neuspějete, není hned konec světa.
Několikrát mohu zmiňovat styl psaní autorky. Děj je dobře vyplněný. Když zpomaluje, přijde něco nového, díky čemu čtete dál.
Postava Charlee mi hodně sedla, protože jsem se v ní z části viděla, ale jinak působila hodně sympaticky. To byly i ostatní postavy, samozřejmě krom pár výjimek. K Noahovi mi hodně seděla jeho charakteristika a nešlo jinak, než si ho oblíbit. Stejně tak, jako ostatní kluky z této série.
Miliju prostředí knihy divadla a školy. Když k tomu přidáte ještě tu romantiku, tak je to naprostý ideál. Tento díl se mi z těch třech přečtených líbí asi nejvíce.
Úžasné prostředí, romantika, tanec a postavy. Prostě ideální pohodové čtení na letní počasí.

katerina1237
09.04.2024 5 z 5

Bylo to BOŽÍ!!!
Tak tohle zatím za mě nejpovedenější díl ze série. Ta romantická linka byla hrozně ňuňu a upřímně, když se z enemies stávali lovers pištěla jsem na celý byt, kopala nohama ve vzduchu a usmívala se jako lečooo
Dost mi to sedlo a cením, že do knihy byla zakomponovaná vážná témata, dodalo jí to takový šmrnc, který jsem v předchozích dílech kapánek postrádala.
A ještě jednou BYLO TO BOŽÍ!!


alnovka82
07.03.2024 3 z 5

Tohle bylo jak na houpačce, chvílemi mě to hrozně bavilo a chvílemi jsem měla chuť to odložit a už se k tomu nevracet. Noah mi byl sympatický, Charlee mi přišla taková nemastná neslaná. A ten konec byl hodně praštěnej. Přesto se mi to celkem líbilo a rozhodně to bylo o dost lepší než předchozí díl.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (11. týden)

13.03.2022


Citáty z knihy (1)

Tam venku je někde strom, co se ze všech sil snaží vyrobit kyslík pro tvoji ubohou existenci, měl bys ho najít a omluvit se za to, že dýcháš.


Ocenění knihy (1)

2022 - HumbookAwards (Nejlepší česká kniha roku)


Kniha Letní noci v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených424x
ve Čtenářské výzvě130x
v Doporučených25x
v Knihotéce215x
v Chystám se číst110x
v Chci si koupit53x
v dalších seznamech8x

Autorovy další knížky

Nofreeusernames (p)
česká, 1986
2020  67%Navždycky
2021  71%Miluju tě. Já vím
2022  74%Letní noci
2023  78%Jsme nevyhnutelní
2023  75%Vánoční kdože, cože?!