BooksLoverAnn8

Mně se kniha líbila moc. Spolu s knížkou Vlčí stopy od Tanji Askani ji mám doma v knihovně a jsem za to moc ráda. Autorka popisuje život vlků, který je velice zajímavý a překvapující. Vlky miluju, a každá nová přečtená knížka o vlcích je pro mně něčím novým a jsem za to moc ráda.
Doporučuji všem, kteří milují vlky tak jako já a chtějí se o jejich životě dozvědět zase o něco víc.

Každý díl Tintina je něčím originální a zajímavý. Komiks vždy přečtu velice rychle a hned jdu číst další. Každý rok čtu všechny díly a pořád mně tolik baví a nacházím vnich nové věci.

Přečetla jsem všechny díly a viděla všechny seriály. Tintinova dobrodružství jsou můj nejoblíbenější komiks.
Příběh člověka vtáhne a nepustí, je tajemný, tajuplný, napínavý, dojemný, vtipný.
Všechny díly čtu každý rok a velice mně to baví!

Popravdě řečeno jsem od této knihy čekala víc...
když jsem knížku viděla poprvé, zaujal mně název a obálka, hned jsem věděla, že si ji chci přečíst. Moc jsem se na ni těšila, ale kniha pro mně byla docela zklamáním.
Myslím si, že nápad byl zajímavý i postavy mi přišly zajímavé a dobře zvolené, ale děj byl na mně zdlouhavý. Příběh se vrcholil, věděla jsem, že přichází to "hlavní" a najednou, když k tomu došlo, tak mi přišlo, že se žádné vyvrcholení neobjevilo.
Pro mně tam byly i velké časové skoky a místy jsem se ztrácela v ději.
Bohužel, tato knížka mně moc nenatchla...

Jakmile jsem knihu uviděla poprvé, bylo mi jasné, že si ji chci přečíst. Měla jsem velikou radost, když jsem knížku dostala k Vánocům. Nechávala jsem si ji na přečtení, až přijde ta "pravá" chvíle a když nastala, přečetla jsem knížku za dva dny.
Kniha je nádherně napsaná a prokládána úžasnými fotkami.
Autorka si splnila svůj sen a je to na příběhu znát. Kniha je dojemná, smutná, místy ale i vtipná. Čtenář se během čtení dozví několik zajímavostí a nových informací. Je vidět, že Tanja Askani je opravdu taková "vlčí žena", vlci ji milují, nachází u ní spoustu lásky a ví, že jim kdykoliv pomůže, zároveň si je Tanja vědoma toho, že vlky musí respektovat a dávat jim svobodu - to vše jim Tanja dává a myslím si, že vlci si toho moc cení.
Já osobně vlky miluji a se všemi názory Tanji o vlcích, které se v knížce objevily souhlasím.
Knihu doporučuji všem, kteří milují vlky a věří jim tolik jako Tanja Askani.
Doufám, že si lidé okolo nás uvědomí jak důležitou roli vlci v přírodě hrají...