buldozer5 komentáře u knih
Kniha přečtena během jednoho večera, protože jsem se od ní nemohl odtrhnout. Nedá se hodnotit jinak než pěti hvězdičkami.
Velmi dobře napsaná kniha a myslím si, že to není překvapení, když ji napsal tak skvělý autor jako R.L.Stine.
Knihy od Enid Blyton nikdy nezklamou. Co si tak vzpomínám, nikdy jsem tady na Databázi knih nedal hodnocení pro její příběhy pod 4 hvězdičky. Prostě skvělá kniha s napínavým a chytlavým dějem.
Protože mám rád sérii Klub Záhad a ještě navíc příběhy o vlkodlacích, tak tahle kniha nesmí chybět v mé knihovně:) Skvělá kniha od stejně skvělého spisovatele.***** hvězdiček
Knížky takového tématu se mi hrozně líbí. Takže když jsem se o ní dozvěděl, musel jsem ji mít:) Bohužel je tahle knížka v normálních knihkupectvích nedostupná, tak jsem po ní zapátral v knihovně a naštěstí jsem ji našel. Přečetl jsem si ji za jeden den a nezklamala!
Kathryn Lance umí psát příběhy tak, že vás kniha vtáhne do děje a prožíváte s hlavními postavami napínavá dobrodružství. Za mě velmi doporučuji a dávám 5 hvězdiček.
Tuhle knihu jsem přečetl za jeden den, protože se od ní prostě nedalo odtrhnout! Skvělé, napínavé čtení a myslím si, že kniha splnila to, co měla.
Tento díl mě velmi zaujal. Celkem by mě zajímalo, jestli vyjde další díl, protože tento vyšel před rokem a od té doby nový díl ještě nevyšel.
Já osobně doufám, že tuhle sérii neuzavřou a budou vycházet nové díly.
Taky se těším na 11. díl. Desítka mě velmi zaujala(dokonce myslím, že je to podle mě nej kniha z této série). Do hodnocení jsem dal 5 hvězdiček.
Další povedený kousek ze série Husí kůže. Hrozně mě ale mrzí, že už u nás nevychází nové díly, vždyť Stine jich napsal víc než sto.
Jedna z mála sérií, kterou dokážu číst pořád dokola a nikdy mě neomrzí...
Zlé sny se mi z téhle knížky rozhodně zdát nebudou, ale to neznamená, že jí nedám plný počet hvězdiček. Stine dokáže psát tak, že mě děj hned od první stránky zaujme a donutí mě příběh přečíst až do konce. Za mě tedy naprostá spokojenost.
Vydařená kniha, jen mi tam vadily ty obrázky, které znázorňují jeho bujnou fantazii, protože to docela narušovalo hlavní děj.
Tahle kniha mi zkrátka nesedla. Anotace mě nalákala, takže když jsem ji uviděl v jednom antikvariátu, koupil jsem si ji, ale hrozně mě zklamala.
Rád bych knize udělil tři hvězdičky, ale nemůžu. Postavy mi byly hrozně nesympatické a děj mi připadal zase nudný a o ničem. Na druhou stranu, když jsem se konečně dostal k těm napínavějším částem, čtení jsem si užíval.