Ponorková nemoc přehled
Jeff Kinney (p)
Deník malého poseroutky / Denník odvážneho bojka série
Greg Heffley má fakt problém. Školní majetek byl poškozen a on je hlavním podezřelým. Ale nejšílenější na tom je, že je nevinný. Nebo aspoň skoro. Dopadení se blíží, ale pak znenadání udeří sněhová bouře a celá rodina Heffleyů je uvězněna v domě. Greg ví, že hned jak sníh roztaje, bude muset čelit nepříjemnostem. Může ale být horší trest, než uvíznout na celé svátky bez cesty ven se svou rodinou?... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež Příběhy
Vydáno: 2012 , CooBooOriginální název:
Cabin Fever, 2011
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ponorková nemoc. Přihlašte se a napište ho.
Vyposlechla jsem jako audioknihu, ale syn má i v tištěné formě. Kterou určitě doporučuji více, už jen kvůli komiksovým ilustracím, které doprovázejí celou knihu a u audio jste o ně bohužel ochuzeny.
V tomto díle je Greg obviněn z vandalismu na školnímu majetku. Než se stihne případ dořešit, udeří sněhová bouře, škola je zavřená a Greg je uvězněný doma se svými bratry a maminkou. Bez tepla, elektriky a zásob jídla. Všichni už z toho mají ponorkovou nemoc. Nakonec se ukáže, že velký podíl na celé situaci měl Manny, což mě pobavilo :)
Kniha Ponorková nemoc v seznamech
v Přečtených | 1 180x |